Πέμπτη 04 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Παναθηναϊκός: Μόνος στην κορυφή ύστερα από 2.164 ημέρες

Παναθηναϊκός: Μόνος στην κορυφή ύστερα από 2.164 ημέρες

Ύστερα από έξι σχεδόν χρόνια ο Παναθηναϊκός βρίσκεται μόνος πρώτος στην κορυφή της Super League

Ο Παναθηναϊκός έκανε το καθήκον του το Σάββατο στη Λεωφόρο απέναντι στο Λεβαδειακό, με τον Βέρμπιτς να πετυχαίνει το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης και να χαρίζει στην ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς το «τρίποντο».

Το 3Χ3, σε συνδυασμό με την πρώτη απώλεια βαθμών του ΠΑΟΚ, της μοναδικής ομάδας που είχε κάνει μαζί με τον Παναθηναϊκό το 2Χ2 στις πρώτες δύο αγωνιστικές του πρωταθλήματος, έφερε τους Πράσινους μόνους πρώτους στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, κάτι που είχε να συμβεί εδώ και σχεδόν έξι χρόνια.

Συγκεκριμένα, την τελευταία φορά που ο Παναθηναϊκός ένιωσε τη… μοναξιά της κορυφής στη Super League ήταν στις 2 Οκτωβρίου 2016, ήτοι πριν από 2.164 μέρες.

Τότε, μετά την ολοκλήρωση της 6ης αγωνιστικής (που στην ουσία ήταν η 4η αγωνιστική ημέρα στη Λίγκα, καθότι οι δύο πρώτες αγωνιστικές είχαν αναβληθεί και είχαν πραγματοποιηθεί τον Ιανουάριο του 2017), το Τριφύλλι, έπειτα από την άνετη επικράτησή του επί του Αστέρα Τρίπολης με 3-1, ήταν στην πρώτη θέση με 10 βαθμούς.

Πλέον ο Παναθηναϊκός είναι η μοναδική ομάδα με το 3Χ3 στη φετινή Super League, και τον ακολουθούν ο Ολυμπιακός (που έχασε δύο βαθμούς την περασμένη εβδομάδα στο 0-0 με τον Αστέρα στην Τρίπολη) και ο ΠΑΟΚ με 7 βαθμούς.

Sports in

Η επιβλητική εμφάνιση του «Greek Freak» κόντρα στην Δομινικανή Δημοκρατία (vids)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο «σάρωσε» την Δομινικανή Δημοκρατία, με τον «Greek Freak» να κάνει μια εκπληκτική εμφάνιση και να αναδεικνύεται MVP του αγώνα – Τα στατιστικά του σούπερ σταρ της «γαλανόλευκης» στην πρεμιέρα του Προολυμπιακού

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 04 Ιουλίου 2024