Παρασκευή 19 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Μπενζεμά, Κασεμίρο, Τζιοβάνι και άλλοι αστέρες σχολίασαν το ποστ του Μαρσέλο

Μπενζεμά, Κασεμίρο, Τζιοβάνι και άλλοι αστέρες σχολίασαν το ποστ του Μαρσέλο

Ο Μαρσέλο ήρθε στην Ελλάδα, αποθεώθηκε από 25.000 οπαδούς του Ολυμπιακού, ενώ στο ποστ που έκανε στα social media έγινε χαμός από όλους τους μεγάλους σταρ του ποδοσφαίρου

Ο Μαρσέλο είναι και επίσημα παίκτης του Ολυμπιακού από τα ξημερώματα του Σαββάτου, όμως αυτό που έγινε το βράδυ της Δευτέρας στο Καραϊσκάκη δεν έχει προηγούμενο.

Ο βραζιλιάνος σούπερ σταρ έφθασε στην Αθήνα το απόγευμα και πήγε κατευθείαν στο φαληρικό γήπεδο για να παρουσιαστεί στους οπαδούς των Πειραιωτών, οι οποίοι επιφύλαξαν αποθεωτική υποδοχή στον 34χρονο, που ήταν εντυπωσιασμένος.

Περισσότεροι από 25.000 φίλαθλοι των πρωταθλητών Ελλάδας βρέθηκαν στις εξέδρες του Καραϊσκάκη και δημιούργησαν μια «καυτή» ατμόσφαιρα, που όμοιά της δεν έχει ξαναγίνει ποτέ σε παρουσίαση, με τον Μαρσέλο να μένει με το στόμα ανοιχτό από την αγάπη του κόσμου.

Αφού ο βραζιλιάνος θρύλος το γιόρτασε με την ψυχή του, έστειλε το δικό του μήνυμα μέσω του λογαριασμού του στο Instagram, το οποίο ξεπέρασε το 1.200.000 σε αντιδράσεις, ενώ είχε αμέτρητα σχόλια από άλλους αστέρες του ποδοσφαίρου και όχι μόνο. Η παρουσίαση του Μαρσέλο και η απίθανη υποδοχή του κόσμου έκανε και κάνει το γύρο του κόσμου, ενώ δεκάδες ποδοσφαιριστές παγκοσμίου βεληνεκούς ευχήθηκαν στον Βραζιλιάνο μέσω της ανάρτησής του.

Μεταξύ αυτών ο πρώην συμπαίκτης του Μαρσέλο στη Ρεάλ και κορυφαίος παίκτης στην Ευρώπη πέρσι, Καρίμ Μπενζεμά, ο Κασεμίρο, ο Αλεξάντερ Πάτο, ο Αρμπελόα, ο Μιλιτάο, ο Ρενάτο Αουγκούστο, ενώ ήταν και αρκετοί πρώην Ερυθρόλευκοι που σχολίασαν στο ποστ του Μαρσέλο με την ερυθρόλευκη.

Παίκτες όπως ο Τζιοβάνι, αλλά και οι Ριβάλντο και Καστίγιο, με τους οπαδούς του Ολυμπιακού να ζουν πρωτοφανείς καταστάσεις τα τελευταία 24ωρα με έναν από τους κορυφαίους παίκτες που έχουν έρθει ποτέ στη χώρα μας.

Δείτε μερικά από τα σχόλια: 

Sports in

Ο Λαμίν Γιαμάλ απολαμβάνει τις διακοπές του στην Ελλάδα (pic)

Ο Λαμίν Γιαμάλ, μετά την κατάκτηση του Euro 2024 με την Ισπανία, επέλεξε την Ελλάδα για τις διακοπές του.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Ιουλίου 2024