Όπως ανέφερε το korinthostv.gr, ο οδηγός από άγνωστη αιτία έχασε τον έλεγχο της μεγάλου κυβισμού μοτοσυκλέτας μηχανής του και «καρφώθηκε» σε διερχόμενο τουριστικό λεωφορείο.
Το τροχαίο δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή στον 37χρονο συνέβη όταν έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας που οδηγούσε στο 14ο χιλιόμετρο της παλαιάς εθνικής οδού Ισθμού – Επιδαύρου στο ύψος του Κατακαλίου.
O 37χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, όπου εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν το θάνατό του. Το τμήμα Τροχαίας Κορίνθου διενεργεί προανάκριση για το τραγικό περιστατικό.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.