Με νίκη ολοκλήρωσε η Εθνική ομάδα πόλοτων ανδρών τις υποχρεώσεις της στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Σπλιτ. Το συγκρότημα του Θοδωρή Βλάχου επικράτησε 10-8 της Γαλλίας και κατέλαβε την πέμπτη θέση της τελικής κατάταξης.
Οι «τρικολόρ» πέτυχαν το πρώτο γκολ του ματς, αλλά η εθνική με τρία αναπάντητα τέρματα μέσα σε ένα δίλεπτο πήρε το προβάδισμα και μαζί τον έλεγχο του αγώνα, φτάνοντας να προηγηθεί 7-2 λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου.
Αν και είχε κάποια προβλήματα στην άμυνα στον αντίπαλο φουνταριστό (Τομά Βερνού), η ελληνική ομάδα είχε 5/5 στον παίκτη λιγότερο και κάποιες εξαιρετικές συνεργασίες στην επίθεση, δείχνοντας σαφώς πιο «διαβασμένη» σε σχέση με το παιχνίδι της πρεμιέρας απέναντι στους Γάλλους.
Στο δεύτερο ημίχρονο η ελληνική επίθεση «μπλόκαρε», ο Φοντανί ανέβασε πολύ την απόδοσή του (απέκρουσε μάλιστα και πέναλτι του Παπαναστασίου), αλλά η άμυνα συνέχισε να είναι αποτελεσματική και η διαφορά δεν έπεσε κάτω από τα τρία γκολ, παρά μόνο στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Ο Ολυμπιακός θα πάει στη Γερμανία για τη ρεβάνς με τη Λεβερκούζεν, έτοιμος να δώσει τη μεγαλύτερη μάχη για να φτάσει στην ανατροπή, όπως ανέφερε στο μήνυμά του ο Ροντινέι.
Ασταμάτητοι οι Ντιτρόιτ Πίστονς, νίκησαν και μέσα στη Νέα Υόρκη τους Νικς με 126-111, με τον Κέιντ Κάνιγχαμ, να βάζει 42 πόντους. - Όλα τα αποτελέσματα του NBA.