Στέλιος Νιάκαρης: Mου είπε «γδύσου και θα πάρεις τη δουλειά»
«Αρχικά νόμιζα ότι ήθελε να δει τις αναλογίες μου... Ντράπηκα για πρώτη φορά τόσο πολύ στη ζωή μου», εξομολογείται
Την καρδιά του «άνοιξε» μιλώντας στην εφημερίδα Secret των Παραπολιτικών ο Στέλιος Νιάκαρης.
Το διεθνούς φήμης μοντέλο παραχώρησε μια εφ’όλης της ύλης συνέντευξη και, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε την σεξουαλική παρενόχληση που υπέστη μαζί με ανήθικη πρόταση ύψους 30.000 ευρώ.
«Δεν είχα πάρει χαμπάρι τι ακριβώς γινόταν»
«Όταν ήμουν πιο μικρός είχα πάει στο Παρίσι σε ένα casting για τον οίκο Christian Dior. Το casting το έκανε εταιρεία παραγωγής και όχι ο σχεδιαστής. Μπήκα στον χώρο και είδα τρία άτομα. Κάθισα, πήρα την πόζα και έπειτα από λίγο οι δύο έφυγαν. Έμεινε μόνο ένας άνδρας, ο οποίος μου είπε «γδύσου και θα πάρεις τη δουλειά». Γδύθηκα, γιατί δεν είχα πάρει χαμπάρι τι ακριβώς γινόταν, αλλά στη συνέχεια πήγε να με ακουμπήσει και εγώ τραβήχτηκα», περιέγραψε αρχικά ο Στέλιος Νιάκαρης.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Stelios Niakaris (@steliosniakaris)
Και συνέχισε: «Αρχικά νόμιζα ότι ήθελε να δει τις αναλογίες μου, αλλά βασικά ήθελε να κάνει άλλα πράγματα μαζί μου. Ντράπηκα για πρώτη φορά τόσο πολύ στη ζωή μου. Δεν είμαι ντροπαλός ούτε πουριτανός αλλά ήρθα σε πολύ δύσκολη θέση».
«Στη συνέχεια, μάλιστα μου ανέφερε, “σου είπα να γδυθείς γιατί θέλω να σε γευτώ”. Και απάντησα: “Συγγνώμη, δεν με ενδιαφέρει κάτι τέτοιο, εγώ ήρθα για τη δουλειά”. Φεύγοντας, εκείνος μου φώναξε, τι κρίμα και ο μισθός σου θα ήταν 30.000 ευρώ», συμπλήρωσε το μοντέλο.
- Γάζα: Η Χαμάς ζητεί από τη Βρετανία να αφαιρεθεί από τη λίστα των τρομοκρατικών οργανώσεων
- Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν: Η EE και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα θα ξεκινήσουν διαπραγματεύσεις για μια συμφωνία ελεύθερου εμπορίου
- Στα «ΝΕΑ» της Παρασκευής: Ο χορός των τρισ.
- Πανδαισία: Γκολ από Europa και Conference League (vids)
- Μπαρτζώκας: «Ανεκτίμητο για μένα ότι τερματίσαμε πρώτοι»
- Χρυσός: Ξανά κοντά σε νέα ρεκόρ [Γράφημα]