Πέμπτη 18 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Θέατρο Σταθμός: Με 19 παραστάσεις υποδέχεται τη νέα σεζόν

Θέατρο Σταθμός: Με 19 παραστάσεις υποδέχεται τη νέα σεζόν

Το Θέατρο Σταθμός συνεχίζει την πορεία του για έκτη χρονιά, με ένα πολυσυλλεκτικό καλλιτεχνικό πρόγραμμα για μικρούς και μεγάλους θεατές που φέτος ξεκινά στις 29 Σεπτεμβρίου.

Παραστάσεις με έργα βραβευμένων συγγραφέων από το νεοελληνικό δραματολόγιο (Βασίλης Κατσικονούρης, Γιάννης Τσίρος και Δημήτρης Οικονόμου) καθώς και το παγκόσμιο (Juan Carlos Rubio, Enda Walsh και Laurence Wilson) που ανεβαίνουν για πρώτη φορά στην Αθήνα, καταξιωμένους σκηνοθέτες (Παντελής Δεντάκης, Γιάννης Λεοντάρης και Γιάννης Νταλιάνης), σημαντικούς καλλιτέχνες που δοκιμάζονται στη συγγραφή (Δημήτρης Αγαρτζίδης) και τη σκηνοθεσία (Γιώργος Παπαπαύλου), ξεχωριστές γυναικείες φωνές (Δέσποινα Αναστάσογλου, Αθηνά Δελιάδη, Ερμίνα Κυριαζή, Κατερίνα Πολυχρονοπούλου και Ραφίκα Σαουίς), κείμενα του κλασικού ρεπερτορίου («Έρημη Χώρα», «Ταρτούφος», «Το παιχνίδι της Σφαγής», «Ψυχολογία Συριανού Συζύγου») και αξιόλογους ηθοποιούς περιλαμβάνει το νέο καλλιτεχνικό πρόγραμμα του θεάτρου Σταθμός, το οποίο ανακοινώθηκε σήμερα από τον καλλιτεχνικό διευθυντή Μάνο Καρατζογιάννη.

Ανάμεσα στις παραστάσεις «Αυτός, ο άλλος και το παντελόνι του» του Ιάκωβου Καμπανέλλη και «Passport», που παρουσιάστηκαν κατά την καλοκαιρινή περίοδο.

Διαβάστε επίσης: Οι «Τρομεροί Γονείς» του Ζαν Κοκτώ για δεύτερη χρονιά στο Θέατρο RADAR

Επίσης, στον Μικρό Σταθμό οι ομάδες παιδικού θεάτρου Hippo Theatre Group και  Ονειρόδραμα παρουσιάζουν τις παραστάσεις «Η Πόλη των Χαμένων Ρομπότ» καθώς και «Μια τελεία…» και «Μπες στα παπούτσια μου» αντιστοίχως, που πραγματεύονται σύγχρονα θέματα όπως τη σχέση των παιδιών με την τέχνη και την τεχνολογία και τη διαφορετικότητα.

Τέλος, τον προσεχή Μάρτιο, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου θα πραγματοποιηθεί αφιέρωμα στη Μάγια Λυμπεροπούλου καθώς και λογοτεχνικές εκδηλώσεις.

Θέατρο Σταθμός

Βίκτωρος Ουγκώ 55, Μεταξουργείο Αθήνα (πλησίον του ΜΕΤΡΟ ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟ)

Τ. 210 52 30 267

Τιμές εισιτηρίων:

Σταθμός: Κανονικό: 15€, Φοιτητικό: 12€, Μειωμένο, Ανέργων, ΑΜΕΑ, άνω των 65 και Ομαδικό (8 άτομα και πάνω): 10€, Ατέλεια: 5€,

Μικρός Σταθμός: 10 € | Μειωμένο (Φοιτητικό, ΑΜΕΑ, Ανέργων) & Ομαδικό (8 άτομα και πάνω): 8€ | Ατέλεια: 5

Ηλεκτρονική Προπώληση: Viva.gr

Sports in

Διαλύεται η «Ρεάλ» του παγκοσμίου πόλο

Αποχωρεί ο βασικός επενδυτής από την Προ Ρέκο που μπαίνει σε καθεστώς εκκαθάρισης και βλέπει τους σταρ της να αποχωρούν – Στη Γιουγκ ο Κάκκαρης

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Ιουλίου 2024