Σάββατο 17 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Φαίη Σκορδά: «Αν έχω ψάξει κινητό…»

Φαίη Σκορδά: «Αν έχω ψάξει κινητό…»

Η Φαίη Σκορδά αποκάλυψε εάν έχει ψάξει το κινητό συντρόφου της.

Η Φαίη Σκορδά ξεκίνησε δυναμικά. Η εκπομπή της, «Το πρωινό μας», στον ΣΚΑΙ  άρχισε τη Δευτέρα και η παρέα φαίνεται να έχει «δέσει» ήδη.

Το τηλεοπτικό κοινό της έχει δώσει -και τις δύο μέρες- την πρώτη θέση στην τηλεοπτική αρένα. Το τελικό αποτέλεσμα βέβαια, θα αργήσει να φανεί καθώς η σεζόν μόλις ξεκίνησε.

Η Φαίη Σκορδά όμως, έχοντας δίπλα της ανθρώπους της προσωπικής της επιλογής ως συνεργάτες, νιώθει ασφάλεια. Έτσι, έχει ξεκινήσει σιγά σιγά τις αποκαλύψεις! Το πρωί της Τετάρτης, μέσα από την εκπομπή της, αποκάλυψε εάν έχει ψάξει ποτέ του κινητό του συντρόφου της.

Τι αποκάλυψε η Φαίη Σκορδά

Συγκεκριμένα, ο πλαστικός χειρουργός, Ανδρέας Φουστάνος, έδωσε συνέντευξη για «Το πρωινό μας» και μίλησε για το εάν έχουν ψάξει το κινητό του και εάν τον έχει παρακολουθήσει κάποια σύντροφός του. Η απάντηση του Ανδρέα Φουστάνου όμως, δεν άρεσε στη Φαίη Σκορδά.

Ο γνωστός πλαστικός χειρουργός, είπε χαρακτηριστικά: «Όλες οι γυναίκες θα ψάξουν το τηλέφωνο του συντρόφου τους. Είναι στη φύση τους».

Τότε, η Φαίη Σκορδά του απάντησε πως κάνει λάθος.

«Ανδρέα μου, σε αγαπώ, σε εκτιμώ αλλά δεν είναι μόνο στη φύση των γυναικών το να ψάχνει. Είναι στη φύση του ανθρώπου. Δηλαδή τι; Οι γυναίκες ψάχνουν κινητά και οι άνδρες δεν ψάχνουν; Να σου πω εγώ ιστορίες…».

Τότε, η Έλενα Χριστοπούλου την ρώτησε εάν η ίδια έχει ψάξει ποτέ το κινητό κάποιου συντρόφου της.

«Αν έχω ψάξει κινητό; Αν έχω ψάξει κινητό; Ξέρεις, το σκέφτομαι γιατί μπορεί να ήθελα αλλά πρέπει να ξέρεις και κωδικούς…Ντρέπομαι να ρωτήσω τον άλλον τον κωδικό του. Και να μου τον δώσει θα τον ξεχάσω γιατί θεωρώ ότι είναι κάτι που είναι πολύ προσωπικό. Έχει τύχει όμως να μου δείξει κάτι».

Οι συνεργάτες της Φαίης Σκορδάς συνέχισαν, απαντώντας και οι ίδιοι εάν έχουν ψάξει ή παρακολουθήσει σύντροφό τους. Η Έλενα Χριστοπούλου είπε χαρακτηριστικά: «Έχω κάτσει με ιδρωμένα χέρια απέναντι από ένα κινητό αλλά δεν έχω ψάξει ποτέ. Δεν κάνω αυτά που δεν θέλω να μου κάνουν».

Sports in

Ίπσουιτς – Λίβερπουλ 0-2: Ξεκίνημα με νίκη στην μετά Κλοπ εποχή

Ιδανικό ντεμπούτο για τον Άρνε Σλοτ στον πάγκο της Λίβερπουλ, με τους «Reds» να επικρατούν 2-0 στην έδρα της Ίπσουιτς – Γκολ και ασίστ ο Σαλάχ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 17 Αυγούστου 2024