Η Έλενα Χριστοπούλου συγκινήθηκε κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Πρωινό μας» μετά από βίντεο που προβλήθηκε με τη συνέντευξη της Ρούλας Σταματοπούλου όπου περιέγραψε τις προσπάθειες που έκανε για να αποκτήσει παιδί και το θαύμα που βίωσε πριν αποκτήσει τον γιο της.
«Με αυτά τα πράγματα έχω ιδιαίτερη ευαισθησία. Τα κατάφερε. Έκανε το θαύμα του ο Αρχάγγελος», σχολίασε η Έλενα Χριστοπούλου και τα πρώτα δάκρυα εμφανίστηκαν στα μάτια της, με τη Φαίη Σκορδά να παίρνει τον λόγο και να εξηγεί ότι πολλές γυναίκες έχουν περάσει από παρόμοιες διαδικασίες στη ζωή τους και ότι η συγκίνηση της Έλενας Χριστοπούλου είναι μία ανθρώπινη στιγμή.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.