Πέμπτη 18 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Συμπληρώνεται το «παζλ» των ημιτελικών

Συμπληρώνεται το «παζλ» των ημιτελικών

Τέσσερις ομάδες για δύο εισιτήρια, με το «παζλ» των ημιτελικών του Eurobasket να ολοκληρώνονται σήμερα από τα ζευγάρια Γαλλία – Ιταλία και Σλοβενία – Πολωνία.

Στην τελική ευθεία μπαίνει το Eurobasket.

Μετά και τα χθεσινά παιχνίδια και τις προκρίσεις των Ισπανών και των Γερμανών απέναντι σε Φινλανδία και Ελλάδα, σειρά παίρνουν οι τέσσερις ομάδες της άλλης πλευράς του ταμπλό.

Πιο συγκεκριμένα, οι Γάλλοι, οι Ιταλοί, οι Σλοβένοι και οι Πολωνοί θα παλέψουν για τα δύο εισιτήρια που οδηγούν στην ημιτελική φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Μπορεί η Γαλλία να τα… χρειάστηκε και να «φλέρταρε» σοβαρά με τον αποκλεισμό, ωστόσο κατάφερε να προκριθεί απέναντι στους Τούρκους που «αυτοκτόνησαν». Με ήρωα τον Ρούντι Γκομπέρ προκρίθηκαν και θα αντιμετωπίσουν σήμερα (18:15, ΕΡΤ1) οι οποίοι στη φάση των «16» έριξαν τη «βόμβα» της χρονιάς, αφήνοντας εκτός το μεγάλο φαβορί, τη Σερβία του Γιόκιτς.

Στο άλλο ζευγάρι, το βράδυ (21:30) η Σλοβενία μοιάζει να είναι το ξεκάθαρο φαβορί. Με τον Λούκα Ντόντσιτς σε ρόλο ηγέτη, οι Σλοβένοι θέλουν να διατηρήσουν τα σκήπτρα τους και ευελπιστούν να μην πέσουν θύμα κάποιας έκπληξης.

Οι Πολωνοί από την πλευρά τους κάνουν ένα εξαιρετικό τουρνουά και μάλιστα προκρίθηκαν στα προημιτελικά για πρώτη φορά μετά από 25 χρόνια!

Sports in

Διαλύεται η «Ρεάλ» του παγκοσμίου πόλο

Αποχωρεί ο βασικός επενδυτής από την Προ Ρέκο που μπαίνει σε καθεστώς εκκαθάρισης και βλέπει τους σταρ της να αποχωρούν – Στη Γιουγκ ο Κάκκαρης

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Ιουλίου 2024