Σε πρωινή εκπομπή μίλησε την Κυριακή ο Τάσος Ξιαρχό, ο οποίος δεν δίστασε να αναφερθεί στην την απόπειρα αυτοκτονίας του αλλά και για τον σάλο που είχε δημιουργηθεί με το βίντεο που είχε δημοσιεύσει με την κοπέλα με τα παραπάνω κιλά.
«Έχει ακόμα δυο τρεις καραγκιόζηδες το TikTok που στέλνουν και λένε δεν ξεχνάμε ποτέ ρίγες. Τι δεν ξεχνάμε ρε, εδώ δεν μπήκε καν φυλακή ο άλλος ο Λιγνάδης που πήγε βίασε και το ξεχάσατε όλοι σας και θυμόμαστε τις ρίγες; Αυτά είναι τα καραγκιοζιλίκια της ελληνικής τηλεόρασης, γι’ αυτό δεν ασχολούμαι και πάρα πολύ» είπε αρχικά.
«Όχι, μετανιώνω για άλλα πράγματα που ήταν πολύ χειρότερα και δεν ήταν σε βίντεο, γι’ αυτά να μετανιώνουμε. Αλλά αν είναι να μετανιώνω για κάτι που οι άλλοι θεωρούν κακό, είναι τεράστιο λάθος, το θέμα είναι να μετανιώσεις εγώ και εσύ, για κάτι που ποτέ δεν έχει δημοσιευτεί. Το ότι εγώ μετά απ’ όλα αυτά βρήκα τον εαυτό μου και προσπάθησα να αναδυθώ, είναι δικό μου καλό» συμπλήρωσε.
«Επίσης, σε όσους δεν με πιστεύουν για την απόπειρα αυτοκτονίας, αλλά ήξεραν όμως ότι είχα πάρει 40 χάπια και είδαν ότι ο οργανισμός μου δεν θέλει να φύγει, δεν έχω να πω σε κανέναν πώς είναι να θες να αυτοκτονήσεις ή να μη θέλεις να αυτοκτονήσεις και για ποιο λόγο το έκανα» κατέληξε.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.