«Πιστεύω ότι ο Ιτούδης είναι ένας προπονητής που κάνει τον… Θεό. Ελέγχει όλες τις διαδικασίες και ακόμη μπορεί να προσλάβει και να απολύσει τον… οδηγό του πούλμαν της ομάδας. Κυλά στις φλέβες του αυτό. Και ως προπονητής για ακόμη μία φορά δεν έδειξε κάτι! Με βάση τα ρόστερ η Γερμανία δεν είναι ανώτερη από την Ελλάδα, αλλά ο Γκόρντον Χέρμπερτ τον πέρασε από πάνω!»
«Στην πρώτη Ευρωλίγκα τον… έσωσε ο Χριάπα στο τέλος, στο ματς με τη Φενέρμπαχτσε. Τον δεύτερο τίτλο τον πήρε με τους Ντε Κολό, Σέρχι Ροντρίγκεθ και Χίγκινς στα καλύτερά τους! Ήταν η πιο δυνατή ΤΣΣΚΑ Μόσχας στη σύγχρονη ιστορία της. Δεν ήταν κι άσχημα, αλλά ΟΚ.
Και πόσα προβλήματα προέκυψαν στην ΤΣΣΚΑ λόγω Ιτούδη, πόσοι ακριβοί παίκτες δεν έδειξαν το ταλέντο τους στην ομάδα; Με την κόντρα που είχε με τον Μάικ Τζέιμς κατέστρεψε όλη τη σεζόν της ομάδας. Και η ομάδα πλήρωνε τον μισθό του παίκτη, ενώ εκείνος αγωνιζόταν στη Μονακό…».
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Ο Εβάν Φουρνιέ είναι έτοιμος για τον τελικό με τον Παναθηναϊκό και ο Γάλλος σούπερσταρ δήλωσε ότι παιχνίδια ειδικών συνθηκών σαν ένα ντέρμπι «αιωνίων» που κρίνει τρόπαιο, δεν κρίνεται στα καθαρά... μπασκετικά στοιχεία.
Το προσεχές Μουντιάλ -αν φυσικά κληθεί στην αποστολή της Εθνικής Βραζιλίας- δεν αποκλείεται να είναι και η τελευταία παράσταση στην σπουδαία καριέρα του Νεϊμάρ, όπως δήλωσε ο ίδιος.