Κυριακή 30 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Με Χάμες Ροντρίγκες η 11άδα του Ολυμπιακού!

Με Χάμες Ροντρίγκες η 11άδα του Ολυμπιακού!

Ο Κολομβιανός σούπερ σταρ θα ξεκινήσει βασικός στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Αρη – Οι επιλογές του Κάρλος Κορμπεράν.

Με τον Χάμες Ροντρίγκες στη βασική 11άδα παρατάσσει τον Ολυμπιακό ο Κάρλος Κορμπεράν στο αποψινό παιχνίδι με τον Αρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (20:00), για την 5η αγωνιστική της Super League.

Ο Κολομβιανός σούπερ σταρ, ο οποίος ανακοινώθηκε από τους Ερυθρόλευκους την περασμένη Πέμπτη, παίρνει φανέλα βασικού από τον Ισπανό τεχνικό των πρωταθλητών και θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του με τα χρώματα των Πειραιωτών.

Συγκεκριμένα, ο Κάρλος Κορμπεράν παρατάσσει τον Ολυμπιακό με 4-2-3-1, έχοντας τον Βατσλίκ μπροστά από την εστία και τους Βρσάλικο, Μανωλά, Μπα και Ρέαμπτσιουκ στην τετράδα της άμυνας. Στα χαφ θα είναι οι Ιν-Μπεόμ Χουάνγκ και Εμβιλά, με τους Μασούρα, Χάμες Ροντρίγκες και Πεπ Μπιελ πίσω από τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί.

Η 11άδα του Ολυμπιακού: Βατσλίκ, Βρσάλικο, Μανωλάς, Μπα, Ρέαμπτσιουκ, Ιν-Μπεόμ Χουάνγκ, Εμβιλά, Μασούρας, Χάμες Ροντρίγκες, Μπιελ και Ελ Αραμπί.

Η ενδεκάδα της ομάδας μας για το ματς κόντρα στον Άρη από την Stoiximan! / Our line-up for today’s match against Aris is powered by @Stoiximan! 🔴⚪️#Olympiacos #slgr #Football #LineUp #Stoiximan pic.twitter.com/HZ0W8m8yRG

— Olympiacos FC (47🏆) (@olympiacosfc) September 18, 2022

Sports in

Λεπενιώτης για Βεζένκοφ: «Ήταν και παραμένει σημαντικό μέλος του Ολυμπιακού, όμως είναι παίκτης των Ράπτορς»

O Γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Λεπενιώτης, αποθέωσε τον Γιώργο Πρίντεζη, ενώ σχολίασε και την κατάσταση με τον Σάσα Βεζένκοφ, στο πλαίσιο του Stoiximan AegeanBall Festival

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 30 Ιουνίου 2024