Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Τα πέταξε όλα και γιόρτασε την ελευθερία της
Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς δεν μπόρεσε να κρύψει τη χαρά της
Το δικαστικό θρίλερ της Μπρίτνεϊ Σπίαρς ολοκληρώθηκε τον περασμένο Οκτώβριο με την απελευθέρωση της ποπ σταρ από την κηδεμονία του πατέρα της.
Όπως ήταν αναμενόμενο, η Μπρίτνεϊ Σπίαρς το γιόρτασε με το δικό της τρόπο, δηλαδή… γυμνή.
Λιγότερο αναμενόμενο ήταν ίσως το γεγονός ότι το γιορτάζει… γυμνή.
Ούσα ελεύθερη μετά από 13 ολόκληρα χρόνια, το πρώτο πράγμα που έκανε η Μπρίτνεϊ Σπίαρς ήταν να πάει διακοπές σε κάποιο τροπικό επίγειο παράδεισο. Από το πραγματικά πανέμορφο μέρος, η σταρ είχε αναρτήσει διάφορα βίντεο και φωτογραφίες.
Η πρώτη της ανάρτηση μετά την είδηση της λήξης της κηδεμονίας, ήρθε από το κόκπιτ ενός αεροπλάνου – με την ίδια τη Μπρίτνεϊ μάλιστα να… πιλοτάρει.
Στη συνέχεια, όμως, ήρθαν πολύ πιο καυτές αναρτήσεις.
Σε ένα βίντεο, βλέπουμε τη Μπρίτνεϊ Σπίαρς με τον 27χρονο σύντροφό της, Σαμ Ασγκάρι, να απολαμβάνουν τις διακοπές τους – με την ποπ σταρ να κάνει βουτιές topless και πολλά ακόμη σέξι πλάνα.
Η λεζάντα έγραφε: «Μια όμορφη μέρα εδώ στον παράδεισο που γιορτάζουμε».
Δείτε τις αναρτήσεις
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Channel 8 (@britneyspears)
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Channel 8 (@britneyspears)
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Channel 8 (@britneyspears)
- Το νομικό στοίχημα πίσω από τους δασμούς Τραμπ
- Θεοδωράκης, Χατζιδάκις, Σαββόπουλος, Ξαρχάκος: Ο τιτάνιος Βασίλης Τσιτσάνης με δικά τους λόγια
- Γροιλανδία: «Οι ΗΠΑ συγκέντρωναν κρυφά πληροφορίες για στρατιωτικές εγκαταστάσεις» – Τι εξετάζει η ΕΕ
- Εκτροχιασμός τρένων στην Ισπανία – Αναφορές για νεκρούς και πολλούς τραυματίες
- Ο Αλ-Σάραα κατέλαβε το μεγαλύτερο πετρελαϊκό κοίτασμα των Κούρδων
- Λουτσέσκου: «Αγαπώ τη νοοτροπία του Ζαφείρη, φανταστικός ο Χατσίδης»

