Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Θεσσαλονίκη – Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού: Η μίνι παραγωγή για τον τουρισμό της πόλης

Θεσσαλονίκη – Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού: Η μίνι παραγωγή για τον τουρισμό της πόλης

Ο Οργανισμός Τουρισμού της πόλης καλεί τους ταξιδιώτες να «Περιποιηθούν το εαυτό τους με…Θεσσαλονίκη»

Με μια νέα μίνι παραγωγή, μέσω της οποίας καλούνται οι ταξιδιώτες όλου του κόσμου να «περιποιηθούν τον εαυτό τους με…Θεσσαλονίκη», γιορτάζει, σήμερα, την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού ο Οργανισμός Τουρισμού της πόλης και η πρόεδρος του και η αντιπεριφερειάρχης της Μητροπολιτικής Ενότητας της περιοχής, Βούλα Πατουλίδου.

«Με έναν ιδιαίτερο, χιουμοριστικό τρόπο ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης προβάλει τον χαρακτήρα της πόλης και το αυθεντικό ταπεραμέντο των κατοίκων της και στέλνει το μήνυμα “Treat yourself with …Thessaloniki”», επισημαίνει σε σημερινή του ανακοίνωση ο Οργανισμός Τουρισμός Θεσσαλονίκης και σημειώνει «η Θεσσαλονίκη είναι μια μεγάλη πόλη με πλούσια πολιτιστική κληρονομιά, πρωτεύουσα της γαστρονομίας αναγνωρισμένη από την UNESCO, που δεν «κοιμάται» ποτέ! Στη Θεσσαλονίκη μπορείς να ξεχάσεις και να ξεχαστείς!».

Διαβάστε επίσης: Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού: τα ρεκόρ και το στοίχημα

H Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού τιμάται κάθε χρόνο στις 27 Σεπτεμβρίου, με εορταστικές εκδηλώσεις που διοργανώνονται από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Τουρισμού των Ηνωμένων Εθνών (UNWTO-United Nations World Tourism Organisation). Σκοπός είναι να ευαισθητοποιήσει την παγκόσμια κοινότητα για την αξία του τουρισμού στο πεδίο της κοινωνίας, του πολιτισμού, της πολιτικής και της οικονομίας, αλλά και να αναδείξει τη συμβολή του στην επίτευξη των στόχων της αειφόρου ανάπτυξης.

«Πιστοί στο ραντεβού μας συμμετέχουμε στην Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού με νέα παραγωγή. Αφουγκραζόμαστε την ανάγκη των ανθρώπων να ξεφύγουν, να αποδράσουν, να «επουλώσουν τα τραύματα” που δημιουργήθηκαν. Η Θεσσαλονίκη είναι η πόλη που μπορείς να ξεχάσεις και να ξεχαστείς! Ευχαριστούμε το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος για την ευγενική παρουσία των ηθοποιών του και όλους όσους συμμετείχαν.…και σας περιμένουμε στη Θεσσαλονίκη…Treat yourself with Thessaloniki!», επισημαίνει η κ. Πατουλίδου.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Το συγκινητικό μήνυμα του Βαγγέλη Μαρινάκη στον Κώστα Φορτούνη: «Πάντα μια θέση στο λιμάνι της καρδιάς μας»

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης αποχαιρέτησε τον Κώστα Φορτούνη με συγκινητικό τρόπο μέσα από τον επίσημο λογαριασμό των ερυθρόλευκων

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024