Η Εθνική ομάδα επικράτησε με 3-1 της Βόρειας Ιρλανδίας για την τελευταία αγωνιστική του 2ου ομίλου της τρίτης κατηγορίας του Nations League που σφράγισε και τυπικά τον προβιβασμό της στην δεύτερη κατηγορία της διοργάνωσης.
Αυτός μαθηματικά είχε κλειδώσει από τον Ιούνιο που το σύνολο του Γκουστάβο Πογέτ είχε κάνει το 4/4 και θα έχει μια δεύτερη ευκαιρία μέσω του final 4 να βρεθεί στο Euro 2024.
Αντιθέτως δεν τα κατάφερε η Κύπρος και υποβιβάστηκε στην τέταρτη κατηγορία αφού ηττήθηκε με 1-5 σε must win match από το Κόσοβο που με αυτή τη νίκη συγκέντρωσε 9 βαθμούς και τερμάτισε δεύτερο ενώ στην τρίτη θέση τερμάτισε η Βόρεια Ιρλανδία με 5 βαθμούς.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Η γερμανική ομάδα ακυρώνει το ταξίδι της στις ΗΠΑ εν μέσω ανησυχιών για τις ενέργειες της ICE στη Μινεσότα και τις έντονες αντιδράσεις που έχουν προκαλέσει.
Ο Ιγκόρ Τούντορ δηλώνει πως δεν απολαμβάνει τον ρόλο του στην Τότεναμ πριν από το ντεμπούτο του στην Premier League στο ντέρμπι με την ‘Αρσεναλ και υπάρχει σοβαρός λόγος για αυτό!
Οι δηλώσεις που έκανε ο Αντρέ Λουίζ, ενόψει του παιχνιδιού που θα δώσει ο Ολυμπιακός με τον Παναιτωλικό το Σάββατο (21/2, 17:00) για την 22η αγωνιστική.
Σέρβικο δημοσίευμα χαρακτηρίζει τον Ανδρέα Τεττέη ως τον «Λαμίν Γιαμάλ» της Ελλάδας, μετά το εντυπωσιακό ντεμπούτο του διεθνούς επιθετικού στην Ευρώπη.