Ακούγοντας το όνομα «Ισμαήλος», σκεφτόμαστε αυτομάτως τη Mercedes-Benz. Γεγονός απολύτως δικαιολογημένο, μιας και η Α. Ισμαήλος ΑΕ αποτελεί τον μεγαλύτερο αντιπρόσωπο της μάρκας στην Ελλάδα, έχοντας πίσω της 32 χρόνια επιτυχημένης πορείας. Την εμπειρία αυτή αξιοποιεί τώρα ο Πάνος Ισμαήλος, επικεφαλής της εταιρείας, για να δημιουργήσει μια νέα, πλήρη και διαφοροποιημένη λύση για τις ανάγκες leasing επαγγελματιών και ιδιωτών.

Με μότο της τη φράση «You lead, you lease», η IRC Automotive, η εταιρεία μακροχρόνιας μίσθωσης που ίδρυσε για αυτό το σκοπό, δεσμεύεται τώρα να διασφαλίσει υπηρεσίες άριστης ποιότητας στους έλληνες οδηγούς, καταφέρνοντας να ξεχωρίσει από τον ανταγωνισμό. Ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσε και η συμμετοχή της IRC Automotive στο Ράλλυ Ακρόπολις, στο πλαίσιο του οποίου ο ιδρυτής της, Πάνος Ισμαήλος, οδήγησε ένα Ford Fiesta Rally3 στα χρώματα της εταιρείας.

Τρεις δεσμεύσεις

Τρεις δεσμεύσεις βρίσκονται στο επίκεντρο της επιχειρηματικής της στρατηγικής, που είναι στραμμένη στην όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ικανοποίηση του πελάτη. Πρώτη από όλες, η προσωποποιημένη, premium εξυπηρέτηση απευθείας από εκπαιδευμένους εκπροσώπους – δηλαδή, χωρίς τη μεσολάβηση τηλεφωνικών κέντρων και αναμονών – ώστε ο οδηγός να μπορεί να λάβει άμεσα απάντηση σε οποιοδήποτε ερώτημα ή πρόβλημα τον απασχολεί σε σχέση με το μισθωμένο αυτοκίνητό του.

Η δεύτερη δέσμευση είναι ακόμη πιο ενδιαφέρουσα σε μια περίοδο κατά την οποία πολλές εταιρείες leasing και αντιπροσωπείες αυτοκινήτων συναντούν δυσκολίες εξαιτίας των ελλείψεων σε νέα αυτοκίνητα που βιώνει η αγορά. Κι εδώ είναι που η εμπειρία της Α. Ισμαήλος ΑΕ διαδραματίζει, ίσως, τον μεγαλύτερο ρόλο: χάρη στο σωστό προγραμματισμό της, η IRC διαθέτει ετοιμοπαράδοτα οχήματα, τα οποία είναι σε θέση να παραδώσει στους πελάτες της μέσα σε τρεις μόνο ημέρες.

Τέλος, έχοντας υιοθετήσει ένα ολιστικό μοντέλο, η IRC έχει επιτύχει τον πλήρη έλεγχο της ποιότητας των υπηρεσιών της σε ολόκληρη την ελληνική επικράτεια, εξασφαλίζοντας ότι οι πελάτες της θα έχουν πάντοτε στη διάθεσή τους τις λύσεις που χρειάζονται, χωρίς την παραμικρή ταλαιπωρία, ακόμη και αν, για παράδειγμα, προκύψει κάποια βλάβη ενώ βρίσκονται εκτός Αθηνών.

Σε συνδυασμό με τις χαμηλές τιμές, την ποιότητα εξυπηρέτησης και τη δυνατότητα μίσθωσης αυτοκινήτου χωρίς προκαταβολή, η IRC Automotive προσφέρει μια πραγματικά πλήρη πρόταση στον τομέα του leasing αυτοκινήτων. Επιπλέον, αξίζει να σημειωθεί ότι τα αυτοκίνητα που διατίθενται προς μίσθωση ανήκουν σε 10 κορυφαίες μάρκες.

«Το μέλλον ανήκει στη μακροχρόνια μίσθωση»

Στόχος της IRC Automotive είναι πρώτα από όλα η καθιέρωσή της ως μιας ξεχωριστής, boutique εταιρείας leasing ταυτισμένης με τη βέλτιστη εμπειρία των πελατών της. Θέτει, συνεπώς, ποιοτικούς και όχι ποσοτικούς στόχους. Ωστόσο, επειδή οι αριθμοί έχουν τη σημασία τους, το 2022, με έξι μήνες παρουσίας στην ελληνική αγορά, ο στόλος της ήδη μετρά 400 αυτοκίνητα – τα οποία αναμένονται να αγγίξουν τα 800 εντός του 2023 και περίπου τα 1200 εντός της πρώτης τριετίας από την ίδρυσή της.

Αποδεικνύοντας την ικανότητά της να αφουγκράζεται τις ανάγκες και τις προκλήσεις της εποχής, η IRC σχεδιάζει έναν στόλο αποτελούμενο κατά 15-20% από ηλεκτροκίνητα αυτοκίνητα, ενώ μέσα από τη διαφοροποίηση των μαρκών που περιλαμβάνονται σε αυτόν, και τον καλό προγραμματισμό στις παραγγελίες, έχει επιτύχει να παραλαμβάνει διαρκώς αρκετά νέα οχήματα, ώστε να μπορεί να προσφέρει πάντοτε άμεσα στους πελάτες της αυτό που χρειάζονται.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ίδιος ο ιδρυτής και επικεφαλής της εταιρείας, Πάνος Ισμαήλος, έχει εκφράσει την πεποίθηση ότι το μέλλον της αγοράς αυτοκινήτου στην Ελλάδα βρίσκεται στο leasing, που αποδεικνύεται ικανότερο να απαντήσει στις ανάγκες της σύγχρονης εποχής. Συγκεκριμένα, ο κ. Ισμαήλος ανέφερε ότι «το μέλλον ανήκει στη μακροχρόνια μίσθωση οχημάτων», καθώς «σε μια εποχή μετάβασης προσφέρει ευελιξία στους πελάτες με μηδενικό ρίσκο», ενώ επεσήμανε ότι το νέο τοπίο που διαμορφώνεται δεν έχει καμία σχέση με τα όσα γνωρίζαμε μέχρι σήμερα.

Μάθετε περισσότερα για την IRC Automotive εδώ και ενημερωθείτε για τα νέα της εταιρείας από τους λογαριασμούς της στο Facebook και το Instagram.