Σούπερ Νάπολι στην κορυφή της Serie A! Η ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι έστησε πάρτι κόντρα στην Τορίνο τελειώνοντας το ματς από το πρώτο ημίχρονο και με το 3-1 ανέβηκε στην πρώτη θέση με +3 από την Αταλάντα η οποία έχει βέβαια ματς λιγότερο.

Στην πρώτη της ευκαιρία στο ματς η Νάπολι άνοιξε το σκορ. Στο 6ο λεπτό συγκεκριμένα, ο Μάριο Ρουί σέντραρε από αριστερά και ο Ανγκισά με κεφαλιά έκανε το 1-0 ενώ έξι λεπτά μετά ο ίδιος παίκτης έκανε και το 2-0 με υπέροχη ατομική προσπάθεια και σουτ στην κλειστή γωνία του Μιλίνκοβιτς Σάβιτς.

Διαβάστε επίσης: Η ομιλία-μήνυμα του Μίτσελ και οι δοκιμές με Μαρσέλο, που θέλει… αποστολή με Ατρόμητο!

Ο απίθανος Κβαρατσχέλια δεν θα μπορούσε να λείπει και στο 37′ έγραψε το 3-0 με διαγώνιο πλασέ. Στο 43′ ο Σανάμπρια με σουτ μείωσε σε 3-1 για την Τορίνο, η οποία δεν μπόρεσε να μπει ποτέ όμως στο ματς.

Νάπολι: Μερέτ, Μάριο Ρουί (82’ Ολιβέρα), Ντι Λορέντζο, Κιμ, Ραχμάνι, Λομπότκα, Ζιελίνσκι (62’ Εντομπελέ), Ανγκισά, Κβαρατσχέλια (80’ Ελμάς), Πολιτάνο (68’ Λοσάνο), Ραζπαντόρι (62’ Σιμεόνε).

Τορίνο: Μιλίνκοβιτς Σάβιτς, Ντζιντζί, Ροντρίγκες (85’ Σχουρς), Μπουοντζιόρνο, Σινγκό (85’ καραμό), Λατσάρο (74’ Άια), Λινέτι (74’ Αντοπό), Λούκιτς, Μίραντσουκ (69’ Ράντονιτς), Βλάσιτς, Σανάμπρια.