Συναγερμός σήμανε χθες το μεσημέρι στην Λιμενική Αρχή Ιεράπετρας, για αλλοδαπό κολυμβητή, ο οποίος σύμφωνα με τους οικείους του, μετέβη για μπάνιο στην θαλάσσια περιοχή παραλίας “Δισκάρι” στο Μακρύ Γιαλό και έκτοτε αγνοείτο.
Σύμφωνα με το neakriti.gr, υπό τον συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ., ξεκίνησαν έρευνες και άμεσα τέθηκε σε εφαρμογή το σχέδιο έκτακτης ανάγκης προς τον εντοπισμό του, με τη συμμετοχή Ομάδας Διάσωσης Ιεράπετρας, Ομάδας Διάσωσης Ερασιτεχνών Αλιέων, Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών Διασωστών Ερυθρού Σταυρού, ιδιοκτητών Θαλασσίων Μέσων Αναψυχής που δραστηριοποιούνται στην περιοχή, καθώς και επαγγελματιών αλιέων.
Ο ανωτέρω, εντοπίστηκε λίγη ώρα αργότερα από το Ε/Ρ-Α/Κ “ΜΑΡΙΑ” Τ.Ι. 84, σε σπηλιά, πλησίον της θαλάσσιας περιοχής Δισκαρίου, ενώ δήλωσε καλά στην υγεία του και πως δε χρήζει οποιασδήποτε ιατρικής περίθαλψης.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Ο τρομπετίστας και συνθέτης Στέλιος Χατζηκαλέας, λίγο προτού ανέβει στη σκηνή του Half Note Jazz Club για να παρουσιάσει τη νέα του δουλειά The Sea Inside, μας μιλάει για τη τζαζ.
Φροίξος Φυντανίδης
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας