Οι τέσσερις δράστες μπήκαν σε κατάστημα ηλεκτρονικών συσκευών και έμειναν μέσα σε αυτό ταμπουρωμένοι μέχρι τη σύλληψή τους.
Η ληστεία σημειώθηκε σε πολύ κεντρικό σημείο στη Θεσσαλονίκη, και συγκεκριμένα στην οδό Μοναστηρίου.
Τέσσερις οι ληστές
Οι τέσσερις ληστές μπούκαραν μέσα στο κατάστημα ηλεκτρονικών συσκευών ωστόσο παραμένει ακόμα άγνωστο το αν ζήτησαν οι ίδιοι από τους υπαλλήλους να κατεβάσουν τα ρολά ή το έκαναν οι ιδιοκτήτες για να τους καθυστερήσουν.
Οι αστυνομικοί μόλις έφτασαν στο σημείο, άρχισαν να απομακρύνουν τους περαστικούς και ξεκίνησαν διαπραγματεύσεις με τους ληστές που βρίσκονταν πίσω από τα κατεβασμένα ρολά του καταστήματος.
Μετά από διαπραγματεύσεις λίγων λεπτών τους διέταξαν να πέσουν στο πάτωμα, οι αστυνομικοί μπήκαν στο κατάστημα, τους ακινητοποίησαν και τους πέρασαν χειροπέδες.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Ο τρομπετίστας και συνθέτης Στέλιος Χατζηκαλέας, λίγο προτού ανέβει στη σκηνή του Half Note Jazz Club για να παρουσιάσει τη νέα του δουλειά The Sea Inside, μας μιλάει για τη τζαζ.
Φροίξος Φυντανίδης
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας