Πολύ δύσκολο έγινε πλέον το έργο του Ολυμπιακού στον έβδομο όμιλο του Europa League. Οι «ερυθρόλευκοι» ηττήθηκαν με 0-3 από την Καραμπάγκ στο «Γ. Καραϊσκάκης» και πλέον ψάχνουν ένα θαύμα για να βρεθούν σε μία από τις δύο πρώτες θέσεις του γκρουπ.
Παράλληλα ψαλιδίστηκαν και οι ελπίδες τους για την τρίτη θέση που οδηγεί στον ενδιάμεσο γύρο του Europa Conference League παρά το γεγονός πως η Φράιμπουργκ νίκησε με 2-0 τη Ναντ και την άφησε στο +3 από τους Πειραιώτες.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Το προσεχές Μουντιάλ -αν φυσικά κληθεί στην αποστολή της Εθνικής Βραζιλίας- δεν αποκλείεται να είναι και η τελευταία παράσταση στην σπουδαία καριέρα του Νεϊμάρ, όπως δήλωσε ο ίδιος.
Στην κατάσταση των τραυματιών του Ολυμπιακού αναφέρθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώκας μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου μια μέρα πριν τον τελικό Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό.
Αυτός είναι ο Παναγιώτης Ρέτσος. Ο νεότερος αρχηγός στην ιστορία του Ολυμπιακού. Ο παίκτης που μέσα από την ομάδα της καρδιάς του ξεπέρασε τη σκοτεινή περίοδο της καριέρας του. Αφησε πίσω του τρομακτικές ατυχίες και με τα... επιφανειακά χτυπήματα, γελάει. Και συνεχίζει να παίζει. Ο ορισμός του πώς πρέπει να είναι ένας αρχηγός.