Ο Ολυμπιακός γνώρισε την ήττα στο Καραϊσκάκη από την Καραμπάγκ με 3-0 και έμεινε χωρίς βαθμό ύστερα από τρεις αγωνιστικές στον όμιλο του Europa League.
Στο ματς όπου ο Μαρσέλο έκανε το ντεμπούτο του με την ερυθρόλευκη φανέλα, οι πρωταθλητές δεν τα κατάφεραν, με τον Βραζιλιάνο να περνά στην αναμέτρηση με τους Αζέρους στο 60ό λεπτό και να γνωρίζει καθολική αποθέωση.
Ωστόσο, την ώρα που ο Μαρσέλο πατούσε το πόδι του στο χορτάρι του Καραϊσκάκη για την πρώτη επίσημη εμφάνισή του με τον Ολυμπιακό, «μεγάλωνε» ακόμη περισσότερο ένα απίστευτο στατιστικό της ομάδας τη φετινή σεζόν.
Συγκεκριμένα, ο βραζιλιάνος σούπερ σταρ έγινε ο 37ος διαφορετικός ποδοσφαιριστής που χρησιμοποιεί ο Ολυμπιακός έπειτα από 15 επίσημα παιχνίδια μέσα στη σεζόν (6 για το πρωτάθλημα και 9 για την Ευρώπη).
Το ακόμα πιο ιδιαίτερο είναι ότι, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο αριθμός αυτός θα μεγαλώσει και πιθανώς θα περάσει και το 40, καθώς δεν έχουν αγωνιστεί ακόμη οι Αλέξανδρος Πασχαλάκης, Ντιαντιέ Σαμασέκου, Ντορόν Λάιντνερ, Παϊτίμ Κασάμι, ενώ είναι στην ομάδα φυσικά και οι Κώστας Φορτούνης και Κένι Λαλά.
Ο Ολυμπιακός και ο Μίτσελ έχουν δύσκολο έργο μπροστά τους στη συνέχεια της σεζόν, ενώ όσον αφορά τους 37 παίκτες που έχουν αγωνιστεί έστω και λίγο, οι 9 εξ αυτών αποτελούν ήδη παρελθόν (Μανωλάς, Ραντζέλοβιτς, Ζικερνάγκελ, Τικίνιο, Μαντί Καμαρά, Κανέ, Κούτρης, Χασάν, Καρβάλιο).
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Και μαθηματικά στα πλέι οφ του Europa League ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός, με τον δικέφαλο να ελπίζει ακόμη και για την 8άδα. Βαθμολογία, αποτελέσματα της League Phase μετά την 7η αγωνιστική και το πρόγραμμα της 8ης.
Με ωραίο γκολ του Ανάς Ζαρουρί ο ανώτερος Παναθηναϊκός έφερε ισοπαλία 1-1 με τη Φερεντσβάρος και πέρασε μαθηματικά στην ενδιάμεση φάση. O Γιουσούφ το 1-0, δεν παίζει με Ρόμα ο Σβιντέρσκι.