«Με τον Mesaque Dju να συμπεριλαμβάνεται για πρώτη φορά στην αποστολή, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μας για τον εντός έδρας αγώνα με τον Ολυμπιακό (9/10, 16:00).
Ο Τριαντάφυλλος Πασαλίδης συγκρούστηκε στο κεφάλι με τον Bruce Kamau κατά τη διάρκεια της προπόνησης, έκανε ράμματα και έμεινε εκτός αποστολής, όπως και ο Γιάννης Μπουζούκης, ο οποίος ακολούθησε πρόγραμμα αποκατάστασης. Οι Κοσμάς Τσιλιανίδης και Juan Neira συνέχισαν πρόγραμμα αποκατάστασης.
Εκτός από τους παραπάνω, στην αποστολή δεν συμπεριλήφθηκε ο επίσης τραυματίας, Φροίξος Γρίβας και οι Δημήτρης Σωτηρίου, Βασίλης Σηφάκης, Bruce Kamau, Γιάννης Αποστολάκης και Γιάννης Θεοδοσουλάκης.
Η προπόνηση περιελάμβανε ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και στατικές φάσεις.
Στις επιλογές του Νίκου Νιόπλια για την αυριανή αναμέτρηση βρίσκονται οι: Stevens, Μανδάς, Μαρινάκης, Larsson, Μπαλογιάννης, Thorarinsson, Βούρος, Yohou, Διαμαντής, Γιαννούλης, Mellado, Diousse, Perea, Στάικος, Bifouma, Toral, Dicko, Guerrero, Durmishaj, Dju».
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Διαιτησία «μαύρα χάλια» από τον Τσακαλίδη στο ματς Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ, ο οποίος επιβεβαίωσε ότι οι Ελληνες διαιτητές δεν πρέπει να ορίζονται σε κρίσιμα ματς. Αποκορύφωμα ο μη καταλογισμός πέναλτι στο 82’
Η Σενεγάλη νίκησε 1-0 την Αίγυπτο με γκολ του Σαντιό Μανέ και προκρίθηκε στον μεγάλο τελικό του Κόπα Άφρικα όπου θα αντιμετωπίσει τον νικητή του Νιγηρία - Μαρόκο.
Αγιούμπ Ελ Κααμπί και Μπρούνο Ονιεμαέτσι, οι δύο παίκτες του Ολυμπιακού, ξεκινούν βασικοί για Μαρόκο και Νιγηρία, αντίστοιχα, στον ημιτελικό του Κόπα Άφρικα.