Άγιος Παντελεήμονας: Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. 63χρονος κατά συρροή παιδεραστής – Είχε συλληφθεί ξανά
Ο 63χρονος εντοπίστηκε και συνελήφθη βραδινές ώρες της 9-10-2022 στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.).
Νέα υπόθεση παιδεραστίας στο κέντρο της Αθήνας, με την ΕΛ.ΑΣ. να προχωρά στη σύλληψη 63χρονου, ο οποίος μάλιστα είχε συλληφθεί και στο παρελθόν για παρόμοια ειδεχθή αδικήματα.
Όπως ανακοινώνει η ΕΛ.ΑΣ., από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής. σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 63χρονου για γενετήσιες πράξεις με ανήλικους ή ενώπιον τους και γενετήσια πράξη με ανήλικο έναντι αμοιβής, κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση.
Ο 63χρονος εντοπίστηκε και συνελήφθη βραδινές ώρες της 9-10-2022 στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.).
Είχε συλληφθεί στο παρελθόν
Ο 63χρονος κατηγορείται ότι διέπραξε τις αξιόποινες πράξεις σε βάρος δύο ανήλικων αγοριών ηλικίας 6 και 7 ετών, τα οποία σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες είναι αδελφάκια.
Ο κατηγορούμενος έχει συλληφθεί και στο παρελθόν για αδικήματα κατά της γενετήσιας ελευθερίας, ενώ θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.