Κυριακή 30 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Αλεξανδρούπολη: Ξενάγηση με ποδήλατα

Αλεξανδρούπολη: Ξενάγηση με ποδήλατα

«Με μια ακτίνα ποδηλάτου βλέπουμε την Πόλη μας, παρατηρούμε και μαθαίνουμε για τα ιστορικά κτήρια μπροστά από τα οποία περνάει ο ποδηλατόδρομος» είναι το σύνθημα της δράσης στην Αλεξανδρούπολη.

Ο Ερευνητικός Μορφωτικός Οργανισμός Θράκης Γεννήματα και η Τουριστική Ιαματική Επιχείρηση Δήμου Αλεξανδρούπολης (ΤΙΕΔΑ) συνδιοργανώνουν μια διαφορετική ποδηλατοβόλτα με κοινό στόχο την ανάπτυξη της κουλτούρας του ποδηλάτου, την τουριστική προβολή, την καλλιέργεια της τουριστικής συνείδησης αλλά κυρίως τη γνωριμία με την Αλεξανδρούπολη μέσα από μια ξεχωριστή διαδρομή.

«Με μια ακτίνα ποδηλάτου βλέπουμε την Πόλη μας, παρατηρούμε και μαθαίνουμε για τα ιστορικά κτήρια μπροστά από τα οποία περνάει ο ποδηλατόδρομος» είναι το σύνθημα της δράσης στο Δήμο Αλεξανδρούπολης.

Η δράση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 16 Οκτωβρίου και ώρα 11:00π.μ.

Αφετηρία θα είναι το Μουσικό Γυμνάσιο στην Αλεξανδρούπολη όπου θα γίνει ενημέρωση για τους σκοπούς της δράσης και θα δοθούν χάρτες της διαδρομής.

Σε κάθε κτήριο θα υπάρχει πινακίδα με QR Code με πληροφορίες για το κτήριο, οι οποίες θα εμπλουτίζονται με την αφήγηση φυσικών προσώπων εθελοντών.

Ο τερματισμός της εκδήλωσης θα γίνει στο αμφιθέατρο της μικρής πλατείας του Αγίου Εύπλου όπου θα πραγματοποιηθεί ενημέρωση για την ασφαλή οδήγηση του ποδηλάτου από τον Ποδηλατικό Σύλλογο Αλεξανδρούπολης.

Στη συνέχεια θα δοθούν διπλώματα και αναμνηστικά δώρα σε όλους ενώ θα πραγματοποιηθεί και κλήρωση δώρων σχετικά με το ποδήλατο!

Sports in

«Κλείνουν» τα πρώτα φιλικά στον Άρη

Οι κιτρινόμαυροι αναμένεται μέσα στις επόμενες μέρες να ανακοινώσουν τρία ή τέσσερα παιχνίδια προετοιμασίας, που θα διεξαχθούν στην Ολλανδία, κατά το διάστημα του βασικού σταδίου της προετοιμασίας.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 30 Ιουνίου 2024