Ο Παναθηναϊκός θα ταξιδέψει στο Βελιγράδι για να αντιμετωπίσει τον Ερυθρό Αστέρα την ερχόμενη Πέμπτη (13/10, 20:00) στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Euroleague.
Οι Ερυθρόλευκοι θα δώσουν τον πρώτο εντός έδρας αγώνα τους για φέτος στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, αλλά όπως ενημέρωσαν δεν θα γίνει στη «Σταρκ Αρένα».
Συγκεκριμένα, έπειτα από σχετική ανακοίνωση του σερβικού συλλόγου, η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στη φυσική έδρα της ομάδας που δεν είναι άλλη από το ιστορικό «Αλεξάντρ Νίκολιτς» ή αλλιώς «Χάλα Πιονίρ».
Ο Ερυθρός Αστέρας ενημέρωσε πως η «Σταρκ Αρένα», την οποία χρησιμοποιεί και η Παρτίζαν Βελιγραδίου ως έδρα, θα είναι διαθέσιμη, αν και εφόσον κριθεί απαραίτητο κατά τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου.
КК Црвена звезда уз заједнички договор и на обострано задовољство, уступиће преостали контигент од 750 карата за навијачку трибину Б за утакмице Евролиге на располагање навијачкој групи, с тим сто ће и те карте моћи да се купе на благајни 🔴⚪️ #kkczhttps://t.co/SBvKC6qpKs
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Δείτε γκολ και highlights από τα παιχνίδια του Champions League - Τα αποτελέσματα, η βαθμολογία και το πρόγραμμα της 8ης και τελευταίας αγωνιστικής της League Phase.
«Πλώρη» για απευθείας πρόκριση στους «16» του Chamions League έβαλε η Νιούκαστλ μετά το άνετο 3-0 επί της Αϊντχόφεν, Στους 8 βαθμούς παρέμεινε η PSV, αποτέλεσμα που ευνόησε τον Ολυμπιακό…
Έστω και δύσκολα η Τσέλσι νίκησε με 1-0 την Πάφο και έχει πλέον τη δυνατότητα να προκριθεί απευθείας στην επόμενη φάση του Champioons League. Δύο βαθμούς πίσω από τον Ολυμπιακό παρέμειναν οι Κύπριοι.