Πρόκειται για μια πλατφόρμα, η οποία αποτελεί την πιο λειτουργική και αξιόπιστη λύση για την εύρεση των κατάλληλων ειδικών που θα αναλάβουν την οργάνωση και την εκτέλεση των εργασιών σας σε Αττική και όχι μόνο. Στην πλατφόρμα MyConstructor μπορείτε να βρείτε εξειδικευμένους επαγγελματίες για περισσότερες από 50 τεχνικές εργασίες και υπηρεσίες, να συγκρίνετε τιμές και να συμβουλευτείτε αξιολογήσεις άλλων πελατών που χρησιμοποίησαν τις υπηρεσίες. Έτσι, σε λίγα μόλις βήματα, μπορείτε να επιλέξετε εκείνον που σας ταιριάζει καλύτερα.

Ο τρόπος λειτουργίας της πλατφόρμας είναι πολύ απλός. Αφού έχετε επιλέξει την τεχνική – οικοδομική εργασία που σας ενδιαφέρει, μπαίνετε στον κατάλογο και βρίσκετε μια μεγάλη λίστα από επαγγελματίες που αναλαμβάνουν την εν λόγω εργασία. Αφού λοιπόν, κάνετε μια έρευνα ανάμεσα στα διάφορα συνεργεία και τις παροχές τους, συγκρίνετε τις τιμές και λαμβάνετε υπόψη σας τις αξιολογήσεις που έχουν κάνει άλλοι χρήστες που συνεργάστηκαν με τον εκάστοτε επαγγελματία. Τέλος, επιλέγετε εκείνον που ταιριάζει καλύτερα στο project σας και κλείνετε το ραντεβού σας τηλεφωνικά ή online σε λίγα μόλις βήματα.

Η πλατφόρμα, σας προσφέρει εγγύηση αξιοπιστίας και ικανοποίησης διαλέγοντας για εσάς τους καλύτερους ειδικούς που υπάρχουν στην αγορά. Όλοι ανεξαιρέτως οι συνεργάτες έχουν επιλεγεί με κριτήριο τα προσόντα, την εμπειρία και τον επαγγελματισμό τους. Μπορείτε να είστε σίγουροι με την επιλογή σας, καθώς το MyConstructor σας εγγυάται ότι οι εργασίες σας θα ολοκληρωθούν στο πλαίσιο και στην τιμή που έχει συμφωνηθεί.

Οι πιο δημοφιλής υπηρεσίες του MyConstructor:

  • Μετακομίσεις – Μεταφορές
  • Αποθήκευση Επίπλων και Οικοσυσκευών
  • Ανακαινίσεις
  • Συνεργεια Καθαρισμού και Απολυμάνσεων
  • Ηλεκτρολογικές & Υδραυλικές Υπηρεσίες
  • Τοποθέτηση Πλακιδίων & Γυάλισμα Μαρμάρων
  • Πιστοποιητικά Κατοικίας (π.χ. Ηλεκτρονική Ταυτότητα Ακινήτου, Ενεργειακό Πιστοποιητικό κλπ.)
  • Βάψιμο Σπιτιού
  • Αποφράξεις
  • Άλλες Υπηρεσίες: Γυψοσανίδες, ταπετσαρίες, μονώσεις ταρατσών, κουφώματα, θερμομονώσεις κλπ.

Μεταφορές – Μετακομίσεις στην Αθήνα και σε όλη την Ελλάδα

Για να έχετε μια πετυχημένη μετακόμιση θα πρέπει να προβείτε στην κατάλληλη οργάνωση όλων των απαραίτητων ενεργειών που απαιτούνται για το συγκεκριμένο εγχείρημα. Μην αφήσετε τον σχεδιασμό για τις τελευταίες μέρες. Για την απαραίτητη οργάνωση και προετοιμασία που απαιτείται για τη μετακόμιση σας, μπορείτε να απευθυνθείτε σε κάποια ειδική Μεταφορική Αθήνα. Με μια έμπειρη και εξειδικευμένη μεταφορική Αθήνα, η μετακόμιση σας μπορεί να ολοκληρωθεί με λιγότερο κόστος, χρόνο και το πιο σημαντικό, στρες.

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε, για να έχετε μια καθαρή εικόνα του κόστους που απαιτείται για τη Μεταφορική Αθήνα και να κλείσετε το ραντεβού σας, είναι να καταγράψετε το τι ακριβώς έχετε για μεταφορά.

Το συνολικό κόστος της μετακόμισής σας θα καθορίσουν οι παρακάτω παράγοντες: 

  • Ο αριθμός, το βάρος και ο όγκος των αντικειμένων που θα μεταφερθούν.
  • Η απόσταση από τον έναν χώρο στον άλλον.
  • Ο αριθμός των μεταφορέων που θα χρειαστούν.
  • Έξτρα υπηρεσίες όπως το αμπαλάρισμα (η συσκευασία των αντικειμένων).
  • Η πιθανή χρήση ανυψωτικού μηχανήματος.

Πώς θα κάνω μια επιτυχημένη μετακόμιση;

Πριν αρχίσετε να αναζητάτε στο διαδίκτυο πληροφορίες πληκτρολογώντας “Μεταφορική Αθήνα”, φτιάξτε μια λίστα με όλες τις εργασίες που θα πρέπει να κάνετε. Μη συμπιέσετε τις πρωτεύοντες εργασίες που έχετε να κάνετε σε ένα ασφυκτικό χρονοδιάγραμμα, αλλά αντίθετα παραχωρήστε στον εαυτό σας τον απαραίτητο χρόνο.

Καταγράψτε όλες τις εργασίες που θα πρέπει να αντιμετωπίσετε, ξεκινώντας από τις πιο σημαντικές. Οργανώστε τους στόχους σας ανά εβδομάδα, έτσι ώστε να είναι χρονικά εφικτοί όσο πλησιάζει η ημερομηνία για τη Μεταφορική Αθήνα. Καλό είναι να ιεραρχήσετε τις προτεραιότητές σας και να καταγράψετε τυχόν προθεσμίες για το τι πρέπει να γίνει και πότε.

Ακόμα κι αν έχετε οργανώσει τα πάντα στην εντέλεια, πολλές φορές κατά τη διάρκεια της μετακόμισης μπορεί να συμβούν διάφορα απρόοπτα. Είναι σημαντικό να παραμένετε ευέλικτοι και να μη προβαίνετε σε βιαστικές λύσεις. Αυτό που ίσως χρειαστεί είναι να ξαναδείτε προσεκτικά τη λίστα εργασιών και το χρονοδιάγραμμα και να αφιερώσετε κάποιες μέρες παραπάνω στις εργασίες σας.

Με αυτόν τον τρόπο, θα είστε πιο σίγουροι ότι μπορείτε να προσαρμοστείτε στις νέες συνθήκες και να παραμείνετε ήρεμοι, ακόμη και όταν υπάρχει ένα χάος γύρω σας. Κάτι άλλο που θα ήταν επίσης βοηθητικό για εσάς, είναι το να έχετε ένα εφεδρικό σχέδιο ή έστω κάποιες εναλλακτικές λύσεις οι οποίες θα διευκολύνουν τις εργασίες σας για τη Μεταφορική Αθήνα.

Αποθήκευση Επίπλων και Οικοσυσκευών

Ένα άλλο κομμάτι που απασχολεί πολύ κόσμο σε μια μετακόμιση, είναι η αποθήκευση επίπλων και οικοσυσκευών. Αν χρειαστεί να μετακομίσετε και θέλετε να αφήσετε τα έπιπλα σας για κάποιο διάστημα σε ένα ασφαλές μέρος, έχουμε την λύση. Για τη εξασφάλιση της ασφάλειας των επίπλων και οικοσυσκευών σας, το MyConstructor έχει κατασκευάσει υπερσύγχρονες αποθήκες για την αποθήκευση των αντικειμένων σας. Οι αποθήκες προστατεύονται όλο το 24ωρο με ειδικό σύστημα ασφαλείας και εξειδικευμένο προσωπικό, αλλά και διαθέτουν ειδικό εξαερισμό και βιομηχανικό δάπεδο, ώστε τα έπιπλα να μη φθείρονται με την πάροδο του χρόνου. Επιπλέον, όλες οι αποθήκες διαθέτουν σύγχρονα συστήματα πυρασφάλειας και πυρόσβεσης.

Τι μπορεί να σας προσφέρει το MyConstructor σχετικά με την αποθήκευση επίπλων και οικοσυσκευών: 

  • Μεταφορική από και προς την αποθήκη.
  • Αμπαλάρισμα των αντικειμένων.
  • Συναρμολόγηση/ αποσυναρμολόγηση των αντικειμένων στο χώρο σας.
  • Καθαρισμός χαλιών στο σπίτι σας πριν ή μετά την αποθήκευση των χαλιών.
  • Καθαρισμός σαλονιού στο σπίτι σας πριν ή μετά την αποθήκευση του.
  • Καθαρισμός πολυθρόνας στο σπίτι σας πριν ή μετά την αποθήκευση τους.
  • Συνεργεία καθαρισμού.

Στις αποθήκες του MyConstructor μπορείτε να αποθηκεύσετε τα έπιπλα σας για όσο διάστημα επιθυμείτε, χωρίς να έχετε το άγχος εάν θα είναι ασφαλή. Δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος απώλειας ή ατυχήματος. Το προσωπικό είναι εξειδικευμένο και εκπαιδευμένο, ώστε να μπορεί να αποθηκεύσει κάθε είδους έπιπλα και συσκευές, με ειδικό τρόπο.  

Ενδεικτικά, στις αποθήκες του MyConstructor μπορείτε να αποθηκεύσετε τα ακόλουθα: 

  • Έπιπλα κάθε μεγέθους
  • Γραφεία
  • Οικοσυσκεύες & Ηλεκτρικές Συσκευές
  • Χαλιά
  • Μοκέτες
  • Έργα Τέχνης
  • Αθλητικό Εξοπλισμό
  • Ρούχα
  • Προσωπικά αντικείμενα
  • Φωτιστικά

Αποθηκεύοντας τα πολύτιμα αντικείμενά σας στις αποθήκες του MyConstructor μπορείτε να είστε σίγουροι πως έχετε κάνει την καλύτερη και πιο οικονομική επιλογή. Όλες οι αποθήκες είναι κατάλληλα διαμορφωμένες με ράφια από μπετοκατασκευή, ώστε να μην υπάρχει κίνδυνος ατυχήματος, αλλά και να μην είναι τα έπιπλα το ένα πάνω στο άλλο.

Στο σημείο αυτό, αξίζει να σημειωθεί ότι όλες οι αποθήκες του MyConstructor έχουν συμμορφωθεί με το νέο νομοσχέδιο και διαθέτουν Ηλεκτρονική Ταυτότητα Ακινήτου. 

Ηλεκτρονική Ταυτότητα Ακινήτου

Ένα άλλο γεγονός που απασχολεί τους ιδιοκτήτες των ακινήτων πλέον είναι το νέο νομοσχέδιο του κράτους σε ό,τι αφορά τις ιδιοκτησίες της ελληνικής επικράτειας.

Τα δεδομένα για την Ηλεκτρονική Ταυτότητα Ακινήτου αλλάζουν και πλέον είναι ένα απαραίτητο στοιχείο για οποιαδήποτε πράξη που αφορά όλα τα ακίνητα που έχουν ανεγερθεί ή ανεγείρονται με οικοδομική άδεια, όπως επίσης και όλα τα τακτοποιημένα ακίνητα, εξαιρουμένων των μισθώσεων.

Με τον όρο Ηλεκτρονική Ταυτότητα Κτιρίου εννοούμε έναν ηλεκτρονικό φάκελο ενός κτιρίου μέσω του οποίου παρακολουθείται η κατάστασή του και οι τυχόν μεταβολές της σύμφωνα με τον νόμο για την προστασία του δομημένου περιβάλλοντος 4495/2017. Με τα νέα δεδομένα, η Ηλεκτρονική Ταυτότητα Ακινήτου θα αφορά πλέον όλα τα κτίσματα της ελληνικής επικράτειας, είτε αυτά είναι κατασκευασμένα, είτε θα αναγερθούν στο μέλλον. Με πιο απλά λόγια, το παρόν νομοσχέδιο αφορά όλους τους ιδιοκτήτες ακινήτων της χώρας. Το κράτος με αυτές τις ενέργειες, έχει ως σκοπό να θωρακίσει τις ιδιοκτησίες των πολιτών και να μηδενίσει τις αυθαιρεσίες.

Αρμόδιοι για την ηλεκτρονική ταυτότητα ακινήτου και την υποβολή της είναι οι ιδιώτες μηχανικοί τους οποίους ορίζει και εξουσιοδοτεί ο εκάστοτε ιδιοκτήτης, ο οποίος αναλαμβάνει και την πληρωμή τους. Το πιστοποιητικό πληρότητας για την ηλεκτρονική ταυτότητα ακινήτου ή το πιστοποιητικό πληρότητας της ηλεκτρονικής ταυτότητας αυτοτελούς διηρημένης ιδιοκτησίας, εκδίδεται από τον μηχανικό και φέρει μοναδικό αριθμό. Σε όλα ανεξαιρέτως τα ακίνητα ισχύει η διενέργεια ελέγχου και επανελέγχου στον χρόνο που θα οριστεί ανάλογα με την κατηγορία του ακινήτου.

  • Κάθε 8 χρόνια: Κτίρια συνάθροισης και βιομηχανικά, εμπορικά κέντρα και πολυκαταστήματα, κτίρια του δημοσίου, ΟΤΑ και ΝΠΔΔ.
  • Κάθε 10 χρόνια: Κατοικίες, σχολεία, φροντιστήρια, γραφεία, εμπορικά κέντρα, σωφρονιστικά κτίρια.
  • Κάθε 15 χρόνια: Σταθμοί αυτοκινήτων, αποθήκες, λοιπά κτίρια.

Σε περίπτωση που κάποια στοιχεία της ταυτότητας κτιρίου έχουν συμπληρωθεί λάθος ή ψευδώς, υπάρχουν εκτός από πρόστιμα που κυμαίνονται από 2.000 έως 20.000 ευρώ και ποινικές κυρώσεις. Το κόστος για την Ηλεκτρονική Ταυτότητα Κτιρίου εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, με τον πιο βασικό να αποτελεί τα τετραγωνικά μέτρα του ακινήτου. Ενδεικτικά, οι τιμές στο MyConstructor για έκδοση Ηλεκτρονικής Ταυτότητας ξεκινούν από 249€ για ακίνητο έως 50τ.μ..

Οι επαγγελματίες του MyConstructor.gr είναι έτοιμοι να αναλάβουν οποιαδήποτε τεχνική και οικοδομική εργασία αφορά το σπίτι σας, προσφέροντάς σας τις πιο ποιοτικές υπηρεσίες, στις καλύτερες τιμές. Οι άνθρωποι τους είναι πάντα στη διάθεση σας να σας εξυπηρετήσουν και να σας καθοδηγήσουν σε οτιδήποτε χρειάζεστε βοήθεια. Με πάνω από 1.000 επαγγελματίες συνεργάτες, πλέον, οι εργασίες του σπιτιού σας γίνονται με ένα κλικ!