Κυριακή 30 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
The Crown: Έντονες αντιδράσεις από το παλάτι για τη νέα σεζόν με τον θάνατο της Νταϊάνα

The Crown: Έντονες αντιδράσεις από το παλάτι για τη νέα σεζόν με τον θάνατο της Νταϊάνα

Οι αντιδράσεις από τη βασιλική οικογένεια έχουν ήδη ξεκινήσει καθώς το «The Crown» επιστρέφει στις οθόνες μας το Νοέμβριο. «Καμία σχέση με την πραγματικότητα» τονίζει το παλάτι.

Η επιτυχημένη σειρά του Netflix «The Crown», επιστρέφει στις οθόνες μας το Νοέμβριο και οι θαυμαστές της ανυπομονούν. Σύμφωνα με ανακοίνωση της πλατφόρμας, η νέα σεζόν θα επικεντρωθεί αποκλειστικά στις τελευταίες μέρες της πριγκίπισσας Νταϊάνα πριν από το τραγικό αυτοκινητιστικό της δυστύχημα.

Μετά το θάνατο της Βασίλισσα Ελισάβετ, οι θαυμαστές της σειράς φαίνεται να περιμένουν πως και πως τη νέα σεζόν. Δεν συμβαίνει το ίδιο όμως, και με τη βασιλική οικογένεια.

Η βασιλική οικογένεια έχει εδώ και καιρό μια περίπλοκη σχέση με το «The Crown». Από το 2020 έχει ζητηθεί από τη σειρά να εκδίδει μια δήλωση αποποίησης ευθύνης πριν από κάθε επεισόδιο, όπως όλες οι τηλεοπτικές εκπομπές. Το Netflix αρνείται να βάλει τη δήλωση «κάποιες σκηνές δεν αφορούν πραγματικά γεγονότα» και να  αλλάξει την πλοκή ή το πώς θα παρουσιαστούν τα γεγονότα.

Σύμφωνα με τους εκπροσώπους της βασιλικής οικογένειας, όσα παρουσιάζονται στη σειρά δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα. Οι πηγές τονίζουν πως είναι «ένα δράμα και όχι ντοκιμαντέρ». Μάλιστα, παρά το γεγονός πως το Netflix έχει δηλώσει πως δεν θα συμπεριλάβει το τραγικό ατύχημα της πριγκίπισσας Νταϊάνα στη σήραγγα Pont de l’Alma στο κέντρο του Παρισιού, οι αντιδράσεις από το παλάτι φαίνεται να είναι έντονες.

Έξαλλος ο Γουίλιαμ

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ανθρώπους που βρίσκονται κοντά στον Γουίλιαμ, ο πρίγκιπας δεν μπορεί να δεχτεί με τίποτα το γεγονός πως η σειρά εκμεταλλεύεται το θάνατο της αγαπημένης του μητέρας για εμπορικούς και ψυχαγωγικούς σκοπούς.

«Το να βρίσκεσαι στο Παρίσι και να μετατρέπεις τις τελευταίες μέρες και ώρες της Νταϊάνα σε δράμα είναι πολύ άβολο. Η σειρά προσπαθούσε πάντα να παρουσιάσει μια φανταστική εκδοχή της βασιλικής ιστορίας με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ευαισθησία. Αλλά τελευταία, καθώς τα πράγματα πλησιάζουν στο σήμερα, είναι πιο δύσκολο να επιτευχθεί αυτή η ισορροπία», αναφέρει η παραγωγή της σειράς στη The Sun.

Επιπλέον, η επιτυχημένη σειρά δέχτηκε έντονη κριτική με την επιλογή της να παρουσιάσει τον Κάρολο ως έναν άνθρωπο που προσπαθούσε συνεχώς να διώξει την μητέρα του Ελισάβετ  από τον θρόνο ώστε να βρεθεί εκείνος στη θέση της.

Sports in

BIG 3: Το 48ωρο και η ιδέα που… τρελαίνει τον Ολυμπιακό (pics)

Η δυνητική τριάδα που έχει κάνει τους φίλους του Ολυμπιακού να χάσουν τον… ύπνο τους. Τι γίνεται με τους Εβάν Φουρνιέ, Σάσα Βεζένκοφ και Τάιλερ Ντόρσεϊ…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 30 Ιουνίου 2024