Μετά την απόλυτα επιτυχημένη πρεμιέρα, η οποία κατέκτησε το τηλεοπτικό κοινό και τα social media αποσπώντας τα πιο ένθερμα σχόλια, η σειρά «Maestro» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη έρχεται την Πέμπτη 20 Οκτωβρίου στις 22:40, στο MEGA, με ένα επεισόδιο γεμάτο σασπένς και ένταση.
Στο δεύτερο επεισόδιο της σειράς…
«Άρνηση»
Ο Ορέστης διαπιστώνει πως η ζωή των κατοίκων του νησιού δεν είναι όπως δείχνει. Αποκτά προσωπική σχέση μαζί τους και ανακαλύπτει σκοτεινά μυστικά για τον καθένα.
Παίρνει θέση απέναντι στην ωμή βία που δέχονται η Μαρία και ο Σπύρος από τον Χαράλαμπο.
Τα αισθήματα του Ορέστη για την Κλέλια δυναμώνουν, όμως εκείνος δεν αφήνει τον εαυτό του να ενδώσει, καθώς γνωρίζει ότι δεν πρέπει να μπλέξει.
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.