Ο Ατζούν Ιλιτζαλί είναι ένας από τους πιο πλούσιους  άνδρες της Τουρκίας.

Μπορεί στην Ελλάδα ο γνωστός παραγωγός να είναι γνωστός για τα μεγάλα δώρα που κάνει στους παίκτες του Survivor κάθε χρόνο αλλά στην Τουρκία θεωρείται ένας από τους πιο ισχυρούς άνδρες.

Η περιουσία του αγγίζει τα 150.000.000 δολάρια ενώ κάθε μήνα τα έσοδα του αυξάνονται κατά 5.000.000 δολάρια από τις τηλεοπτικές του επιτυχίες. Η περιουσία του παραγωγού περιλαμβάνει πολλά σπίτια σε όλο τον κόσμο, αυτοκίνητα, αεροπλάνα, μια ποδοσφαιρική ομάδα καθώς και ένα τηλεοπτικό κανάλι.

Αυτή τη φορά, ο Ατζούν αποφάσισε να επενδύσει πολλά εκατομμύρια ευρώ σε ένα υπερπολυτελές σκάφος. Συγκεκριμένα, αγόρασε ένα γιοτ αξίας 20 εκατομμυρίων ευρώ.

Δείτε το υπερπολυτελές γιοτ

Σύμφωνα με τον τίτλο της  ιστοσελίδα «Haberler»: «Ο Ατζούν Ιλιτζαλί επένδυσε στην ευχαρίστησή του αυτή τη φορά! Όσοι ακούνε για τα λεφτά που ξόδεψε καταπίνουν τη γλώσσα τους».

Ο Τούρκος παραγωγός αποφάσισε να δώσει ένα ιδιαίτερο όνομα στο νέο του απόκτημα. Συγκεκριμένα, ο Ατζούν ονόμασε το νέο του σκάφος «BALMY», από τα αρχικά των γράμματα των κρών του. Το σκάφος διαθέτει έξι κάμερες, ηλεκτρικές σανίδες του σερφ, θαλάσσια ποδήλατα, δύο ταχύπλοα και δύo τζετ.  Έχει μήκος 47 μέτρα, πλάτος 8,8 μέτρα και ζυγίζει 496 τόνους και μπορεί  να φιλοξενήσει οκταμελές πλήρωμα. Τα 5 δωμάτια μπορούν να φιλοξενήσουν μέχρι και 10 άτομα.’

Στο δημοσίευμα αναφέρεται: «Ο διάσημος παραγωγός που επιτάχυνε τις επενδύσεις του μετά την αγορά του καναλιού TV8, συνέχισε επέκταση των επενδύσεών του με την απόκτηση της συνδρομητικής πλατφόρμας «Exxen» και της αγγλικής ομάδας Χαλ. Ο 53χρονος Τούρκος έκανε την τελευταία του επένδυση όχι για δουλειά ή έργο, αλλά για δική του ευχαρίστηση. Ο Ιλιτζαλί, που ενδιαφέρεται για αυτοκίνητα και ταχύπλοα, πρόσθεσε στη συλλογή του ένα νέο γιοτ αξίας 20 εκατομμυρίων δολαρίων».