Παρασκευή 16 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Με συνταγή… Βαρκελώνης κόντρα στη Ρεάλ ο Ολυμπιακός

Με συνταγή… Βαρκελώνης κόντρα στη Ρεάλ ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός κοντράρεται με τη Ρεάλ στη Μαδρίτη (21:45) σε ένα από τα πιο απαιτητικά ματς της σεζόν και ψάχνει το διπλό που θα τον φέρει στην πρώτη θέση και σε ρυθμούς τετράδας

Ο Ολυμπιακός μπαίνει στην πρώτη «διαβολοβδομάδα» της σεζόν με πολύ δύσκολο ματς κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης (21:45) και θέλει να κάνει το 3×3 και να μείνει στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

Οι Ερυθρόλευκοι θέλουν να κάνουν ό,τι και στην πρεμιέρα της EuroLeague, να πάρουν ένα μεγάλο διπλό και στην έδρα της Βασίλισσας (έπειτα από αυτό στη Βαρκελώνη) και να δείξουν με το «καλημέρα» ότι και φέτος είναι φαβορί για το Final Four.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μετά τις δύο νίκες στις δύο πρώτες αγωνιστικές είναι άνετος, αν σκεφτεί ότι στα 4 πρώτα ματς παίζει τα 3 στην Ισπανία με  δυο εκ των φαβορί για το Final Four και την Μπασκόνια. Αν λοιπόν οι Πειραιώτες κάνουν διπλό και στη Μαδρίτη, θα είναι για τα καλά στο «κόλπο» για την πρώτη τετράδα, ασχέτως αν είναι πολύ νωρίς στη χρονιά.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, ο έλληνας τεχνικός δε θα έχει στη διάθεσή του και πάλι τον Κώστα Παπανικολάου, που έχει ενοχλήσεις, ενώ θα χάσει και το ματς της Παρασκευής με την Μπασκόνια.

Από την άλλη πλευρά, η Ρεάλ προέρχεται από το παραλίγο νικηφόρο… θαύμα έναντι της Μπαρτσελόνα στο «Παλάου Μπλαουγκράνα», αν το σουτ του Σέρχιο Γιουλ ήταν η απάντηση στις προσευχές. Είναι στο 1-1 στην EuroLeague, ενώ εκτός από την αποψινή αναμέτρηση είναι οι Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος, Κάρλος Αλοθέν, Ρούντι Φερνάντεθ και Άντονι Ράντολφ.

Η διαιτητική τριάδα του αγώνα θα απαρτίζεται από τους Γκίτις Βίλιους (Λιθουανία), Σάσο Πέτεκ (Σλοβενία) και Αμίτ Μπαλάκ (Ισραήλ).

Sports in

Οι σκέψεις του «Μέντι» για τον Βόλο – Πανέτοιμοι Μπιανκόν και Πιρόλα για το κέντρο άμυνας

Το δίδυμο στο κέντρο άμυνας και οι επίλογές του ισπανού στον άξονα της μεσαίας γραμμής

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 16 Αυγούστου 2024