Ο σέρβος κόουτς είδε τον Φώτη Ιωαννίδη να φορά μια ειδική μάσκα και να βγάζει το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης, «τρέχοντας» έτσι για το παιχνίδι με τους Κίτρινους.
Από την άλλη, ο Δημήτρης Κουρμπέλης ακολούθησε ατομικό, ωστόσο αύριο αναμένεται να μπει στο πρόγραμμα με την υπόλοιπη ομάδα, μένοντας έτσι «ζωντανός» για το ματς με τον Άρη.
Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ:
«Με πρωινή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» συνεχίστηκε την Τετάρτη η προετοιμασία του Παναθηναϊκού ενόψει του κυριακάτικου αγώνα κόντρα στον Άρη.
Φορώντας ειδική προστατευτική μάσκα στο πρόσωπο ο Φώτης Ιωαννίδης έβγαλε μεγάλο μέρος του προγράμματος της ομάδας, προτού συνεχίσει με ατομικό. Πρόγραμμα αποφόρτισης έκανε ο Αϊτόρ, ατομικό ο Κουρμπέλης και θεραπεία ο Τρουιγιέ.
Οι Πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo, ασκήσεις κατοχής μπάλας, έκαναν εξάσκηση στα τελειώματα και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι στο μισό γήπεδο».
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Ο τρομπετίστας και συνθέτης Στέλιος Χατζηκαλέας, λίγο προτού ανέβει στη σκηνή του Half Note Jazz Club για να παρουσιάσει τη νέα του δουλειά The Sea Inside, μας μιλάει για τη τζαζ.
Βήμα πρόκρισης του Ερυθρού Αστέρα με το εκτός έδρας 1-0 επί της Λιλ, επίδειξη δύναμης της Στουτγάρδης στη Σκωτία – Όλα τα αποτελέσματα των πρώτων αγώνων των νοκ-άουτ play offs του Europa League