Δευτέρα 22 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Σπάνια έξοδος για τη Μαίρη Χρονοπούλου - Ποια είναι η κατάσταση της υγείας της

Σπάνια έξοδος για τη Μαίρη Χρονοπούλου – Ποια είναι η κατάσταση της υγείας της

Η Μαίρη Χρονοπούλου πέρασε πρόσφατα μια μεγάλη περιπέτεια με την υγεία της

Η Μαίρη Χρονοπούλου έκανε μια σπάνια έξοδο στο θέατρο και ενθουσίασε τους θαυμαστές της.

Η αγαπημένη ηθοποιός είναι ιδιαίτερα επιλεκτική στις κοσμικές εμφανίσεις της ωστόσο το βράδυ της Τετάρτης βρέθηκε στο Ίδυμα Μείζωνος Ελληνισμού και στην έναρξη της παράστασης «Ζορμπάς» του Νίκου Καζαντζάκη σε σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα.

Η Μαίρη Χρονοπούλου, που ταλαιπωρείται εδώ και χρόνια με σοβαρά προβλήματα υγείας, βρέθηκε θετική στον κοροναϊό το καλοκαίρι και όπως δήλωσε «ποτέ στη ζωή μου δεν ήμουν χειρότερα».

«Υπάρχει πιο σκούρο χρώμα από τη μοναξιά; Μαύρο, κατάμαυρο. Είμαι σε μια καραντίνα. Βέβαια, σε μια καραντίνα εννέα στρεμμάτων, 200 ελιών και των λατρεμένων μου ζωντανών, μέσα στον πεντακάθαρο αέρα μου. Βλέπετε, είμαι τυχερή, το σπίτι μου βρίσκεται ακριβώς πάνω σε ένα μπουγάζι. Κι έχω πάντα, μα πάντα, αγέρα που τον λατρεύω. Ευτυχώς, η γραμματέας και βοηθός μου, η Νίνο, αρρώστησε ελαφρά, πολύ ελαφρύτερα από μένα. Κι έτσι μπόρεσε να μου συμπαρασταθεί τέλεια, όπως πάντα. Μοναδική παρηγοριά μου, τα συνεχή και ακατάπαυστα τηλεφωνήματα των φίλων μου», είχε δηλώσει η ίδια εκείνη την περίοδο.

Διαβάστε επίσης: Μαίρη Χρονοπούλου: «Έζησα τραγικές ιστορίες, 20 χρόνια παράλυτη και παχύσαρκη»

Το εμβληματικό έργο του Νίκου Καζαντζάκη «Βίος και Πολιτεία του Αλέξη Ζορμπά» σε θεατρική διασκευή του Γιάννη Κακλέα και του Γεράσιμου Ευαγγελάτου και σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα ανέβηκε σε παραγωγή του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού και των θεατρικών παραγωγών «Τεχνηχώρος».

Τον μυθικό Ζορμπά ενσαρκώνει ο Γιάννης Στάνκογλου. Μαζί του η Όλια Λαζαρίδου στον ρόλο της Μαντάμ Ορτάνς, ο Αιμιλιανός Σταματάκης στον ρόλο του συγγραφέα, ο Ιβάν Σβιτάιλο στον ρόλο του Μαυραντώνη, η Ηλιάνα Μαυρομάτη στον ρόλο της χήρας και ένας πολυπληθής θίασος ταλαντούχων ηθοποιών και χορευτών.

Μετά το τέλος της παράστασης η Μαίρη Χρεονοπούλου, η οποία δείχνει να έχει ξεπεράσει την πρόσφατη περιπέτεια με την υγεία της ανέφερε για τον Γιάννη Στάνκογλου: «Ο Γιάννης έβαλε ένα νέο στοιχείο στοπ έργο που δεν το έχει βάλει κανένας Ζορμπάς ως τώρα».

Δείτε το βίντεο

Sports in

Αυστηρή προειδοποίηση της ΑΕΚ στους οπαδούς της: «Κι ένα καπνογόνο να ανάψει, έρχεται τιμωρία»

Με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ ΑΕΚ ενημερώνει τους οπαδούς της πως δεν υπάρχει περιθώριο για παραβατικές συμπεριφορές στο ματς με την Ίντερ Εσκάλδες.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 22 Ιουλίου 2024