Σου έχουμε 7+1 ιδέες για δώρα για να σε βοηθήσουμε να διαλέξεις το ιδανικό για τον πατέρα σου. Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά όμως πρώτα.

Το ξέρεις και το ξέρει και σίγουρα ο μπαμπάς σου πως το πιο σημαντικό δώρο απ΄όλα στη ζωή του είσαι εσύ. Ναι, οκ. Είμαστε ρομαντικοί. Μην ξεχνάς όμως ότι είναι αλήθεια!

Επομένως, μια απλή αλλά πάντα όμορφη πρόταση είναι να τον βγάλεις για φαγητό. Κάνε του το τραπέζι και απλώς μιλήστε. Η επικοινωνία μαζί του είναι κάτι ανεκτίμητο. Τόσο για εκείνον όσο φυσικά και για εσένα!

Ιδέα νούμερο δύο. Μιας και αρχίζει και χειμωνιάζει, τι θα έλεγες να απολαύσετε μια ωραία ταινία στον κινηματογράφο της γειτονιάς;

Ιδέα νούμερο τρία. Κλείσε ένα ωραίο ορεινό κατάλυμα μόνο για εσάς τους δυο. Περάστε μαζί ένα όμορφο σαββατοκύριακο. Ακούστε ο ένας τον άλλον και θυμηθείτε τα παλιά. Η καθημερινότητα είναι αδυσώπητη. Όμως μπορείς να το κατορθώσεις. Λίγο προγραμματισμό χρειάζεσαι!

Είσαι πιο πρακτικός τύπος ανθρώπου και σου αρέσει να χαρίζεις δώρα; Μην αγχώνεσαι! Έχουμε και για τη δική σου περίπτωση ορισμένες «safe» προτάσεις. Τι λες; Πάμε να τις δούμε;

Για τον «κλασικό» μπαμπά

Σε ποιόν δεν αρέσει να απολαμβάνει κάθε μέρα έναν πολύ καλό καφέ; Μάλλον σε ελάχιστους. Ο «κλασικός» μπαμπάς ξεκινάει την ημέρα του με ένα ωραίο καφεδάκι. Επειδή νιώθουμε ότι είσαι πιο «ψαγμένος» σε ό,τι αφορά τους καφέδες και τις ποικιλίες του δεν θα σου προτείνουμε χαρμάνια. Επειδή είμαστε σίγουροι ότι θα τον «μυήσεις» στον κόσμο του καλού καφέ αποφασίσαμε να σε βοηθήσουμε να βρεις το «εργαλείο» για να τον φτιάξει.

Αν δεν θες να δώσεις μια περιουσία σε μια μηχανή καφέ τότε η Sentio Espresso καφετιέρα χειρός είναι η λύση! Τα συνδυάζει όλα.

Διαθέτει μίνιμαλ σχεδιασμό με μαύρο χρώμα που δίνουν μια πινελιά κλασικής ομορφιάς στην κουζίνα του. Δεύτερο και κυριότερο; Ο μπαμπάς σου θα φτιάχνει γρήγορα και εύκολα κάθε πρωί έναν πολύ καλό καφέ για να ξεκινήσει με χαμόγελο την μέρα του. Plus: Θα σε σκέφτεται κάθε φορά που θα απολαμβάνει το καφεδάκι του. Στην υγεία σου λοιπόν!

Επιλογή νούμερο δύο. Ποιος δεν χρειάζεται ένα παγούρι θερμός; Το χειμώνα διατηρεί το ρόφημά σου ζεστό ενώ το καλοκαίρι δροσερό! Ο μπαμπάς σου θα το εκτιμήσει! Άλλωστε και εκείνος, όπως όλοι μας άλλωστε, το χρειαζόμαστε.

Υπάρχουν πάρα πολλά σχέδια στην αγορά για να επιλέξεις. Εμείς σου προτείνουμε να πας πάλι σε «κλασικό» κομμάτι. Προτίμησε ένα μαύρο ανοξείδωτο παγούρι θερμός ώστε να κερδίσεις και σε design αλλά και ποιότητα.

Για το γραφείο

Μήπως ο μπαμπάς σου δουλεύει σε γραφείο; Εάν περνάει πολλές ώρες καθιστός στην καρέκλα του τότε θα λατρέψει ένα μαξιλάρι μασάζ! Αφενός θα τον βοηθήσεις να αντιμετωπίσει τους πόνους στο σώμα του. Αφετέρου θα τον αποφορτίσει πλήρως μετά από μια δύσκολη ημέρα στη δουλειά.

Ταξίδεψέ τον

Κοίταξε. Ένα ιδανικό δώρο είναι να του κλείσεις ένα ταξίδι είτε στο εξωτερικό είτε στην Ελλάδα. Αλλά επειδή οι καιροί είναι δύσκολοι και ίσως σου βγει ο… κούκος αηδόνι, επίλεξε να του χαρίσεις τον πιο βασικό εξοπλισμό! Μια καλή βαλίτσα.

Υπάρχουν πάρα πολλές επιλογές σε χρώματα και μεγέθη. Η συμβουλή μας είναι πάντως να πας με το κλασικό μέγεθος ώστε να μπορεί να την πάρει άνετα μαζί του στο αεροπλάνο. Επίσης πρόσεξε να έχει ροδάκια! Κανείς, μα κανείς δεν θέλει να σηκώνει τη βαλίτσα του!

Για τον fit μπαμπά

Του αρέσει να γυμνάζεται; Μήπως θες εσύ να τον «ψήσεις» να ξεκινήσει; Άρχισε από τα βασικά και τα πιο πρακτικά! Θα χρειαστείς:

–  ένα στρώμα γυμναστικής

– βαράκια

– και επειδή… η γυμναστική συνδυάζεται με καλή διατροφή, και ένα φορητό blender!

Tip: Δώρισέ του και ένα βιβλίο με συνταγές smoothies!

Νέο smartphone

Εντάξει, αφήσαμε το πιο «απλό» σχετικά για το τέλος. Ένα νέο smartphone κινητό είναι μια εύκολη λύση για δώρο αλλά πάρα πολύ χρήσιμο. Υπάρχει πληθώρα επιλογών στην αγορά. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να εντοπίσεις τους λόγους για τους οποίους το χρειάζεται ο μπαμπάς σου. Θέλει ένα «απλό» τηλέφωνο; Μήπως επιθυμεί να βγάζει υψηλής ανάλυσης φωτογραφίες και βίντεο; Θέλει να παίζει games; Όταν τα ξεκαθαρίσεις όλα αυτά, θα είσαι πανέτοιμος για τη σωστή αγορά!