Βίκυ Χατζηβασιλείου: Πήρε το μικρόφωνο και τραγούδησε… Βίσση
Η Βίκυ Χατζηβασιλείου πέρασε ευχάριστες στιγμές στη Θεσσαλονίκη
Η Βίκυ Χατζηβασιλείου δεν έχει φέτος δική της εκπομπή στην τηλεόραση και έχει λείψει πολύ στο κοινό.
Η παρουσιάστρια με το εντυπωσιακό σώμα κατάφερε να κρατήσει τους θαυμαστές της σε όποιο κανάλι και να βρισκόταν και φέτος αποτελεί μια από τις εκπλήξεις της σεζόν.
Η ίδια χαλαρώνει και φροντίζει να διασκεδάζει με κάθε ευκαιρία παρέα με αγαπημένους φίλους. Αυτή την περίοδο βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη και περνάει χρόνο με τους δικούς της ανθρώπους.
Το βράδυ της Πέμπτης η Βίκυ Χατζηβασιλείου βρέθηκε στο μαγαζί που εμφανίζεται η Άννα Βίσση για να γιορτάσει τα γενέθλια της αγαπημένης της φίλης και όπως θα δείτε στο βίντεο ξεσάλωσε με την ψυχή της μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.
Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια άρχισε να χορεύει ξέφρενα, ενώ λίγη ώρα αργότερα πήρε το μικρόφωνο από την Άννα Βίσση και άρχισε να τραγουδάει.
Δείτε το βίντεο
- Νίκολιτς: «Θέλαμε να βρει φόρμα ο Γιόβιτς»
- Ουκρανία: Ο επικεφαλής διαπραγματευτής Ουμέροφ δηλώνει ότι είχε «ουσιαστικές» συνομιλίες με τις ΗΠΑ
- Τα όμορφα πρότζεκτ, όμορφα μπορούν να καούν
- Λάρισα: «Τρελή» πορεία ΙΧ κατέληξε στις προστατευτικές μπάρες – Νεκρός ο οδηγός
- Ο Μπραχίμ Ντίας έχασε το πέναλτι – Εκτέλεσε α λα Πανένκα και απέκρουσε ο γκολκίπερ της Σενεγάλης (vid)
- Η Γκουίνεθ Πάλτροου ανησυχούσε για τις ερωτικές σκηνές με τον Τιμοτέ Σαλαμέ στο «Marty Supreme» – Τελός καλό, όλα καλά
- Η ΕΕ θα σηκώσει το γάντι Τραμπ; – Σχέδια γα δασμούς-αντίποινα 93 δισ. ευρώ
- Χαμός στον τελικό του Κόπα Αφρικα: Έφυγαν οι Σενεγαλέζοι στο 97′ μετά το πέναλτι υπέρ του Μαρόκου (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 18.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/spenser-sembrat-i607NbWkXow-unsplash-315x220.jpg)




























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442