Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
«Σίφουνας» η Σάκκαρη, προκρίθηκε στα ημιτελικά του Guadalajara Open και στο WTA Finals

«Σίφουνας» η Σάκκαρη, προκρίθηκε στα ημιτελικά του Guadalajara Open και στο WTA Finals

Με μια μεγάλη εμφάνιση, η Μαρία Σάκκαρη επιβλήθηκε με 2-1 σε της Βερόνικα Κουντερμέτοβα και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Guadalajara Open, εξασφαλίζοντας παράλληλα και την παρουσία της στο WTA Finals για δεύτερη σερί χρονιά.

Δύο σε ένα για την εκπληκτική Μαρία Σάκκαρη!

Παίζοντας ανά διαστήματα φοβερό τένις, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια κατάφερε να επικρατήσει πειστικά της Βερόνικα Κουντερμέτοβα (Νο 12 στον κόσμο) 2-1 σετ (6-1, 5-7, 6-4), εξασφαλίζοντας έτσι τόσο την πρόκριση της στα ημιτελικά του Guadalajara Open όσο και την παρουσία της στο WTA Finals για δεύτερη σερί χρονιά.

Η Σάκκαρη απέδειξε έτσι για ακόμη μια φορά ότι βρίσκεται στην ελίτ του παγκοσμίου τένις, κλείνοντας ραντεβού στο μεγάλο WTA Finals.

Στα του αγώνα, η Μαρία ήταν τρομερή στο μεγαλύτερο διάστημα και δεν άφησε πολλά περιθώρια στα σετ της. Στο πρώτο σετ, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια έκανε «πάρτι» και επικράτησε άνετα με 6-1 games, κάνοντας έτσι το 1-0 πολύ γρήγορα.

Η Ρωσίδα τενίστρια ωστόσο ανέβασε ρυθμούς και κατάφερε να δώσει την απάντηση της και να ισοφαρίσει σε 1-1 σετ, μετά από μεγάλη μάχη, επικρατώντας με 7-5 games. Μάχη είχαμε και στο τρίτο σετ. Η Σάκκαρη έκανε το μπρέικ από νωρίς και έτσι κατάφερε να πάρει το μαξιλαράκι του ενός game.

Η Ελληνίδα κράτησε το σερβίς της μέχρι το φινάλε και κατάφερε έτσι να εξασφαλίσει την πρόκριση της στα ημιτελικά του Guadalajara Open αλλά και την παρουσία της στο WTA Finals για δεύτερη σερί χρονιά.

Sports in

Δεν παραχωρείται στη Ρεάλ και υπογράφει νέο συμβόλαιο με τη Λίβερπουλ ο Άρνολντ

Ο 24χρονος Άγγλος διεθνής μπακ έχει συμβόλαιο με τους «κόκκινους», που λήγει το καλοκαίρι του 2025, αλλά σύμφωνα με το «Liverpool Echo», η διοίκηση δεν σκέφτεται να τον αφήσει να φύγει από το «Ανφιλντ».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024