Πέμπτη 18 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Live η δευτερολογία του Αλέξη Τσίπρα στην Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ

Live η δευτερολογία του Αλέξη Τσίπρα στην Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ

Δευτερολογία στην Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. απευθύνει ο Αλέξης Τσίπρας

Ο Αλέξης Τσίπρας απευθύνει, αυτή την ώρα, τη δευτερολογία του στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., οι εργασίες της οποίας ολοκληρώνονται την Κυριακή.

Υπενθυμίζεται ότι, το Σάββατο (22/10), ο αρχηγός του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης επεσήμανε ότι η Ελλάδα πρέπει να απαλλαγεί το συντομότερο από το καθεστώς Μητσοτάκη, μιλώντας στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ.

«Το πρώτο, το κύριο, το αποφασιστικό, η αρχή για μια άλλη πορεία της χώρας, είναι να τελειώσουμε με αυτό το καθεστώς. Η Ελλάδα πρέπει να απαλλαγεί από το καθεστώς Μητσοτάκη, πριν το καθεστώς Μητσοτάκη οδηγήσει σε νέες τραγωδίες» τόνισε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ο ίδιος συμπλήρωσε: «Πριν οι βλάβες που προκαλεί στο σώμα της κοινωνίας γίνουν ανήκεστες. Πριν η παραγωγή της βίας και της σήψης που τη βλέπουμε ήδη να πολλαπλασιάζεται, ενίοτε και με τον πιο απεχθή τρόπο της κακοποίησης παιδιών, γίνει «κανονικότητα». Να ενώσουμε δυνάμεις με στόχο να επιβάλουμε τη μόνη δημοκρατική διέξοδο στα σημερινά τραγικά αδιέξοδα: Την προσφυγή στη λαϊκή ετυμηγορία».

Σε αυτό το πλαίσιο, μάλιστα, ο Αλέξης Τσίπρας κάλεσε τον ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. να ανοίξει μέτωπα ενότητας και αλλαγής παντού, συντονίζοντας τη δράση του με κάθε δημοκρατικό πολίτη και κάθε δημοκρατική πολιτική δύναμη.

Δείτε live τη δευτερολογία του Αλέξη Τσίπρα

Sports in

Έτοιμος για όλα ο Λευτέρης Πετρούνιας στο Παρίσι

Ο προκριματικός της ενόργανης ανδρών θα διεξαχθεί το Σάββατο 27 Ιουλίου και ο «άρχοντας των κρίκων» έχει κληρωθεί να αγωνιστεί στον πρώτο από τους τρεις ομίλους

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Ιουλίου 2024