Ο Παναθηναϊκός ξεπέρασε και το εμπόδιο του Άρη χάρη στο γκολ του Σπόραρ στις καθυστερήσεις κάνοντας το 9Χ9 στο πρωτάθλημα και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, μιλώντας στην Cosmote TV, στάθηκε στην ώθηση που πήρε η ομάδα του από τον κόσμο
«Οι φίλαθλοι που ήταν εδώ και ο παλμός που είχαν μας κράτησαν στο παιχνίδι, δεν είναι επειδή θέλω να είμαι καλός μαζί τους αλλά επειδή ήταν δύσκολο παιχνίδι.
Στα 90′ μας έσπρωχνε ο κόσμος και για αυτό κερδίσαμε σήμερα μας βοήθησαν πάρα πολύ.
Θέλουμε να συνεχίσουμε να κερδίζουμε, δεν έχουμε συζητήσει το ρεκόρ, αυτό που θέλουμε είναι να κερδίζουμε, είναι δύσκολο έχουμε πολλά παιχνίδια μπροστά μας, αλλά θα δώσουμε τα πάντα για να αντέξουμε την πίεση».
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Το προσεχές Μουντιάλ -αν φυσικά κληθεί στην αποστολή της Εθνικής Βραζιλίας- δεν αποκλείεται να είναι και η τελευταία παράσταση στην σπουδαία καριέρα του Νεϊμάρ, όπως δήλωσε ο ίδιος.
Στην κατάσταση των τραυματιών του Ολυμπιακού αναφέρθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώκας μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου μια μέρα πριν τον τελικό Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό.
Αυτός είναι ο Παναγιώτης Ρέτσος. Ο νεότερος αρχηγός στην ιστορία του Ολυμπιακού. Ο παίκτης που μέσα από την ομάδα της καρδιάς του ξεπέρασε τη σκοτεινή περίοδο της καριέρας του. Αφησε πίσω του τρομακτικές ατυχίες και με τα... επιφανειακά χτυπήματα, γελάει. Και συνεχίζει να παίζει. Ο ορισμός του πώς πρέπει να είναι ένας αρχηγός.