Τετάρτη 03 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Κατερίνα Καινούργιου: Η on air εξομολόγηση για τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπισε

Κατερίνα Καινούργιου: Η on air εξομολόγηση για τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπισε

«Έχω νοσηλευτεί και οι συνεργάτες μου το γνώριζαν», αποκάλυψε η παρουσιάστρια

Τις δηλώσεις της Ηλιάνας Παπαγεωργίου για το πρόβλημα υγείας που πέρασε, όσο βρισκόταν στο GNTM, σχολίασε το πρωί της Δευτέρας (24/10) η Κατερίνα Καινούργιου και παράλληλα προχώρησε σε μία αποκάλυψη για την ίδια.

Όπως είπε η παρουσιάστρια, έχει περάσει και εκείνη δύσκολα στο παρελθόν με την υγεία της. Μάλιστα, χρειάστηκε να νοσηλευτεί, ενημερώνοντας και τους συνεργάτες της.

«Δεν είμαι από τους ανθρώπους που η Ηλιάνα μου είχε μιλήσει για το πρόβλημα υγείας, εγώ εύχομαι να είναι καλά η κοπέλα. Αυτό είναι το πιο σημαντικό και εύχομαι να μην πέρασε τίποτα πιο σοβαρό. Απλά ξέρετε δεν είναι η μόνη. Πάρα πολλοί άνθρωποι, όπως και σε μένα έχει συμβεί να έχω περάσει σοβαρά προβλήματα υγείας και να έχω νοσηλευτεί με πολλούς συνεργάτες μου να το γνωρίζουν», σημείωσε η Κατερίνα Καινούργιου αλλά δεν θέλησε να προχωρήσει σε λεπτομέρειες.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Η εξομολόγηση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

Το μοντέλο και παρουσιάστρια «άνοιξε» την καρδιά της και αναφέρθηκε για πρώτη φορά στο άγνωστο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε αλλά και τις συνθήκες στο GNTM, όπου συμμετείχε ως κριτής.

«Πάλευα, αρρώσταινα όλο και πιο πολύ και μετά είχα μια εγχείρηση. Κανείς δε το ξέρει αυτό. Στη δεύτερη σεζόν του GNTM ήμουν πολύ άσχημα. Έκανα εγχειρήσεις και έπαιρνα φάρμακα. Αν με ήξερε κάποιος καταλάβαινε ότι ήμουν άρρωστη. Το βάρος μου άλλαζε. Τη μια έπαιρνα βάρος και την άλλη έχανα από τα φάρμακα. Η πρώτη και η δεύτερη σεζόν του GNTM ήταν εφιάλτης αλλά εγώ προσποιούμουν τη χαρούμενη», είπε συγκεκριμένα η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Sports in

«Βόμβα» από τη Λιθουανία: «Υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον από το ΝΒΑ για Ναν»

Στη Λιθουανία βάζουν… φωτιά για το μέλλον του Κέντρικ Ναν στην Ευρώπη και τον Παναθηναϊκό, αφού υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον από το ΝΒΑ και περιμένει πρόταση – Όλα τα δεδομένα για τον Αμερικανό σκόρερ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 03 Ιουλίου 2024