Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
IQVIA Ελλάδας: Πιστοποίηση από το Great Place to Work

IQVIA Ελλάδας: Πιστοποίηση από το Great Place to Work

Η IQVIA Ελλάδας στην τριετία διπλασίασε το προσωπικό της και ίδρυσε δύο διεθνείς κόμβους τεχνολογίας και οικονομικών της υγείας, συμβάλλοντας στο brain gain

Παρακαταθήκη για την εργασιακή κουλτούρα που οικοδομεί αποτελεί για τη IQVIA Ελλάδας η βράβευση από το Great Place to Work.

Αυτό επισημαίνεται από τη διοίκηση της ελληνικής θυγατρικής της εταιρείας μελετών υγείας IQVIA, η οποία αξιολογήθηκε και αναγνωρίστηκε από τους εργαζομένους της, ως ένα από τα καλύτερα μέρη για να εργαστεί, στο πλαίσιο της πιστοποίησης του Great Place to Work.

Συγκεκριμένα, το 90% των εργαζομένων της IQVIA Ελλάδας ανέφερε ότι αισθάνθηκε ευπρόσδεκτο από τις πρώτες ημέρες εργασίας του, αναγνωρίζοντας όλα τα βήματα που ακολουθεί η IQVIA για την ομαλή και αποτελεσματική ένταξη των συνεργατών της. Επίσης δήλωσε ότι νιώθει πως η Διοίκηση της εταιρείας είναι ειλικρινής και ηθική στις επιχειρηματικές πρακτικές που ακολουθεί, ενώ η επικοινωνία ανάμεσα στις διαφορετικές βαθμίδες καθίσταται εύκολη και άμεση μέσω της προσιτής Διοίκησης. Επιπρόσθετα, το 95% των εργαζομένων της IQVIA Ελλάδας ανέφερε ότι αντιμετωπίζεται δίκαια ανεξαρτήτως φυλής, φύλου, ηλικίας ή σεξουαλικού προσανατολισμού, αναδεικνύοντας την καθημερινή υιοθέτηση των αρχών του «diversity and inclusion».

Μάλιστα, το 90% των εργαζομένων στην IQVIA Ελλάδας δήλωσε ότι αισθάνεται περήφανο που εργάζεται στην εταιρεία, επιβραβεύοντας τις προσπάθειες εγκατάστασης κουλτούρας εμπιστοσύνης για τους συνεργάτες της.

Ο Γενικός Διευθυντής της IQVIA Ελλάδας Νίκος Κωστάρας, δήλωσε σχετικά: «Είμαστε πολύ υπερήφανοι που κατορθώσαμε να πιστοποιηθούμε ως Great Place to Work, ιδίως σε μια περίοδο ανακατατάξεων και υψηλής ανάπτυξης, με 25% αύξηση στο εργατικό δυναμικό μας το 2022, και συνολικά πάνω από 100% τα τελευταία τρία χρόνια, έχοντας ξεπεράσει πλέον τους 300 εργαζομένους. Όσο καλωσορίζουμε νέα, δυνατά ταλέντα στην οικογένειά μας με πολυδιάστατες εμπειρίες και υψηλό ακαδημαϊκό προφίλ και επίπεδο εξειδίκευσης, η κουλτούρα υγείας και ευημερίας όλων των συνεργατών της IQVIA Ελλάδας ισχυροποιείται ακόμα περισσότερο ως προτεραιότητά μας».

Η IQVIA Ελλάδας επεσήμανε ότι στα χρόνια της πανδημίας ίδρυσε δύο διεθνείς κόμβους στην Ελλάδα, Technology και Health Economics hubs, συμβάλλοντας σημαντικά στο brain gain, καθώς πάνω από το 30% των νέων εργαζομένων, δηλαδή τουλάχιστον 45 νέοι συνεργάτες την τελευταία τριετία, προήλθαν από το εξωτερικό.

Η IQVIA δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από το 1968, συνεργάζεται με όλο το εύρος των επιστημόνων υγείας και οργανισμών, δηλαδή πάνω από 3.500 ιατρούς και  2.300 φαρμακεία για συλλογή στοιχείων και έρευνες, υλοποιώντας περισσότερες από 150 κλινικές μελέτες και διασυνδέοντας όλους τους εταίρους στον τομέα της υγείας.

Η πιστοποίηση του Great Place to Work γίνεται μέσω της πλήρους, διαφανούς, αξιόπιστης και εχέμυθης διερεύνησης και κατανόησης του εργασιακού περιβάλλοντος της κάθε εταιρείας, μέσω ερωτηματολογίου που διερευνά την αξιοπιστία, τον σεβασμό, τη δικαιοσύνη, την υπερηφάνεια και τη συντροφικότητα στο εργασιακό περιβάλλον. Οι εργαζόμενοι απαντούν εμπιστευτικά και ανώνυμα.

Φωτιά στη Μέση Ανατολή

Νέες φονικές επιθέσεις του Ισραήλ σε Λίβανο και Συρία - Ομοβροντία ρουκετών από τη Χεζμπολάχ

Σε τεντωμένο σχοινί βαδίζει ολόκληρη η Μέση Ανατολή - Ισραήλ και Χεζμπολάχ συνεχίζουν τις εχθροπραξίες, με τον Μπενιαμίν Νετανιάχου να απορρίπτει πρόταση για εκεχειρία

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2024