Πέμπτη 18 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Η ευκαιρία του Αρη με το βλέμμα στον Ιανουάριο

Η ευκαιρία του Αρη με το βλέμμα στον Ιανουάριο

Η ήττα από τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο ανήκει στο παρελθόν για τον Αρη. Πάντα μία ήττα, και ειδικά όταν αυτή έρχεται στις καθυστερήσεις, πονάει, αλλά ο Αλαν Πάρντιου και οι ποδοσφαιριστές του δεν έχουν άλλη επιλογή από το να κοιτάξουν μπροστά. Οι Κίτρινοι στάθηκαν καλά στη μεγαλύτερη διάρκεια του ματς, το τελικό αποτέλεσμα όμως τους […]

Η ήττα από τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο ανήκει στο παρελθόν για τον Αρη. Πάντα μία ήττα, και ειδικά όταν αυτή έρχεται στις καθυστερήσεις, πονάει, αλλά ο Αλαν Πάρντιου και οι ποδοσφαιριστές του δεν έχουν άλλη επιλογή από το να κοιτάξουν μπροστά. Οι Κίτρινοι στάθηκαν καλά στη μεγαλύτερη διάρκεια του ματς, το τελικό αποτέλεσμα όμως τους άφησε πολύ πίσω στη βαθμολογία, με την έκτη θέση και το -14 από την κορυφή να μην αντικατοπτρίζουν σε καμία περίπτωση την ποιότητα που έχει εφέτος το ρόστερ.

Παρ’ όλα αυτά, παρουσιάζεται πλέον μία καλή ευκαιρία στον Αρη για να διορθώσει αυτή την κατάσταση και να μπει με άλλον αέρα στον δεύτερο γύρο, μετά βέβαια τη μεγάλη διακοπή για το Μουντιάλ. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχει τέσσερα ματς από τα οποία – θεωρητικά πάντα – θα μπορούσε να πάρει ακόμη και το απόλυτο των δώδεκα βαθμών. Υποδέχεται ΟΦΗ και Λαμία στο «Κλ. Βικελίδης», ενώ παίζει εκτός έδρας με Ατρόμητο και ΠΑΣ Γιάννινα.

Τέσσερα ματς που σε περίπτωση που είναι νικηφόρα θα αλλάξουν άρδην το κλίμα εντός ομάδας και θα επιτρέψουν στον άγγλο προπονητή να δουλέψει με ηρεμία στη διακοπή για να παρουσιάσει μία ακόμα καλύτερη εικόνα από τα τέλη Δεκεμβρίου κι έπειτα.

Με αυτόν τον στόχο άλλωστε, ο Πάρντιου είχε και μία εφ’ όλης της ύλης συζήτηση με τον Θόδωρο Καρυπίδη το περασμένο Σάββατο, όπου οι δύο άνδρες συμφώνησαν για 2+1 μεταγραφικές κινήσεις τον προσεχή Ιανουάριο. Εναν αμυντικό χαφ, έναν σέντερ φορ και κάποιον ακόμη αν προκύψει ανάγκη σε άλλη θέση. Σύμφωνα με πηγές μάλιστα, το μπάτζετ για την ενίσχυση του Αρη θα είναι κοντά στα δύο εκατ. ευρώ.

Sports in

«Τρομάζει» η Team USA, διέλυσε τους Σέρβους σε φιλικό (79-105)

Παίζοντας όσο χρειάστηκε, η Εθνική ομάδα των ΗΠΑ επιβλήθηκε εύκολα της Σερβίας με 105-79 σε φιλική αναμέτρηση.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Ιουλίου 2024