Αιχμές κατά της Κατερίνας Στικούδη άφησε σε συνέντευξή της η Νάγια.

Η τραγουδίστρια μίλησε στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στα δύσκολα παιδικά χρόνια που έζησε στη Χειμάρρα, ενώ αναφέρθηκε και στην Κατερίνα Στικούδη, με την οποία δεν έχει πλέον τις καλύτερες σχέσεις.

«Θυμάμαι σφαίρες να πέφτουν»

«Δεν έχω περάσει εύκολα παιδικά χρόνια. Όταν μεγαλώνεις σε ένα περιβάλλον κάθε τρεις και λίγο προσπαθεί να μπει κάποιος σπίτι σου να σε κλέψει ή να σε σκοτώσει είναι περίεργο. Θυμάμαι πολλές φορές να είμαι με τον μπαμπά μου και να βγαίνουμε έξω από το σπίτι για να δούμε αν είναι κάποιος να παραφυλάει. Θυμάμαι σφαίρες να πέφτουν μπροστά στα πόδια μας, θυμάμαι ότι αντί για παιχνίδια, είχαμε αντικείμενα χρήσιμα για τον πόλεμο», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια, η Νάγια αναφέρθηκε στην αποκάλυψη που έκανε το καλοκαίρι για το φύλο του μωρού της Κατερίνας Στικούδη.

«Έχουμε επικοινωνία, της έστειλα και πρόσφατα για το μωρό της γιατί έμαθα ότι είναι έγκυος. Πραγματικά εύχομαι τα καλύτερα, έχω χαρεί πάρα πολύ για εκείνη. Περιμένει και αγόρι από ό,τι έμαθα», αποκάλυψε τότε η ίδια και η τραγουδίστρια απ΄ότι φαίνεται εκνευρίστηκε, αφού την έκανε μπλοκ στο Instagram.

Όπως ξεκαθάρισε η Νάγια: «Τότε στην συνέντευξη, χωρίς να το θέλω είπα ότι περιμένει αγοράκι και όταν βγήκε η συνέντευξη συνειδητοποίησα ότι δεν το έχει πει η ίδια αυτό το πράγμα, ήταν μεγάλο λάθος, φάουλ. Δεν έγινε επίτηδες αλλά από τότε η Κατερίνα δεν μου μιλάει. Με έχει μπλοκάρει και στο Instagram».