Κρήτη: Σφοδρό τροχαίο στο Μπαλί – Νεκρή η γιαγιά, σώθηκε το εγγονάκι
Ένα ακόμη τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στον Βόρειο Οδικό Άξονα της Κρήτης.
Ένα ακόμα όνομα κατεγράφη στον μεγάλο κατάλογο των νεκρών από τροχαία στην Κρήτη.
Αυτή τη φορά, τη ζωή της στην αιματοβαμμένη άσφαλτο του ΒΟΑΚ έχασε μια 60χρονη γυναίκα που οδηγούσε ένα ΙΧ αυτοκίνητο που συγκρούστηκε με άλλο, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το όχημα που οδηγούσε η 60χρονη κινούνταν με κατεύθυνση από Ηράκλειο προς Ρέθυμνο, ενώ το δεύτερο αυτοκίνητο είχε κατεύθυνση από Ρέθυμνο προς Ηράκλειο.
Στο σημείο έσπευσαν άμεσα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ για να παραλάβουν τους τραυματίες, καθώς και περιπολικά της Τροχαίας προκειμένου να εξακριβώσουν τα αίτια του δυστυχήματος.
Σώθηκε το εγγονάκι της
Μαζί με την άτυχη γυναίκα, στο ΙΧ βρισκόταν και το μικρό εγγονάκι της, το οποίο ευτυχώς βρισκόταν δεμένο στο ειδικό καθισματάκι του.
Από τη σφοδρή σύγκρουση δεν χτύπησε σοβαρά, ωστόσο όπως ανέφεραν οι διασώστες είχε μώλωπες στο σώμα του.
- Γκαρά: Ο ανασχηματισμός είναι ένα επικοινωνιακό παιχνίδι για να αλλάξει λίγο η ατζέντα
- Βινίσιους: Το προκλητικό μήνυμα του μετά την πρόκριση στο «Μετροπολιτάνο» (pics)
- Ουκρανία: Ανοίγει τα χαρτιά του ο Πούτιν – Τι αποκαλύπτει απόρρητο έγγραφο για τους όρους της Ρωσίας
- Το σκίτσο του Κώστα Μητρόπουλου για τα ΝΕΑ 13/3/2025
- Το σκίτσο της Εφης Ξένου για τα ΝΕΑ 13/3/2025
- Φάρμακο αποτρέπει νόσηση με Covid μετά την έκθεση στον ιό – Σημαντική ασπίδα για τις ευάλωτες ομάδες