Συναγερμός έχει σημάνει στις αρχές για την εξαφάνιση 42χρονου αστυνομικού από την Ευρυτανία κοντά στην περιοχή της γέφυρας της Τατάρνας.
Όπως αναφέρει το lamiareport.gr, ο συγκεκριμένος αστυνομικός υπηρετεί σε Υποδιεύθυνση Ασφαλείας στην Αττική και εκμεταλλευόμενος το τριήμερο της 28ης, επισκέφτηκε την γενέτειρά του για διάφορες εργασίες.
Το πρωί της Παρασκευής έφυγε από το σπίτι του και έκτοτε δεν έχει δώσει σημεία ζωής.
Το αυτοκίνητο του βρέθηκε ξεκλείδωτο με το κινητό του μέσα, στο δρόμο για τη γέφυρα, κοντά σε μια φυσική «τρύπα» που βρίσκεται πλησίον του δρόμου.
Τους αστυνομικούς που ξεκίνησαν τις έρευνες προβληματίζει το γεγονός ότι στο άνοιγμα της «τρύπας» έχουν εντοπίσει ίχνη, σαν να έχει γλιστρήσει κάτι μέσα σε αυτή και ειδοποίησαν την Πυροσβεστική.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες το βάθος της «τρύπας» ξεπερνάει τα 50 μέτρα.
Στο σημείο κλήθηκε και η 7η ΕΜΑΚ προκειμένου να βοηθήσει στις έρευνες.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.