Love Island: Η ανακοίνωση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου έφερε τα πάνω κάτω λίγο πριν τον τελικό
Τι συνέβη;
Για ακόμα ένα βράδυ, αυτό της Πέμπτης, το Love Island ήρθε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από το πρόγραμμα του ΣΚΑΙ. Στο νέο αυτό επεισόδιο η παρουσιάστρια του ριάλιτι της αγάπης, Ηλιάνα Παπαγεωργίου συνάντησε και πάλι τα ζευγάρια στη βίλα.
Όμως είχε… απρόσμενα νέα να τους ανακοινώσει!
- Διαβάστε επίσης: Χαμός! Πασίγνωστη παρουσιάστρια μένει εκτός τηλεόρασης – Κόβουν άρον άρον την εκπομπή της
Η ανακοίνωση που έφερε τα πάνω κάτω
Ειδικότερα, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ενημέρωσε τους παίκτες πως όλα αλλάζουν λίγο πριν πέσει η αυλαία στο Love Island.
«Σιγά σιγά οδεύουμε προς το τέλος. Ήρθε λοιπόν η στιγμή για μια ιδιαίτερη δοκιμασία. Αυτή η δοκιμασία θα είναι και η τελευταία μεγάλη δοκιμασία πριν από τον τελικό. Σήμερα θα κάνουμε ένα διαφορετικό recoupling. Θα δημιουργηθούν έξι νέα ζευγάρια από την αρχή» τόνισε με νόημα η παρουσιάστρια του ριάλιτι.
Έτσι, έξι φάκελοι έμελλε να καθορίσουν την τύχη του… έρωτα για τους διαγωνιζόμενους και να δημιουργηθούν τα νέα ζευγάρια.
Και αυτά είναι ο Φάνης με την Χριστίνα, ο Παναγιώτης με την Νίκη, ο Αλέξανδρος με την Κατερίνα, ο Αργύρης με την Αναστασία, ο Αλέξανδρος με την Μαρία καθώς και ο Γιώργος με την Κλαούντια.
Δείτε το βίντεο
- «Μπαμ» στο ισπανικό πρωτάθλημα: «Ο Άλβαρες έχει αποφασίσει να υπογράψει στη Μπαρτσελόνα» (pic)
- Αυξήθηκαν οι εγγεγραμμένοι άνεργοι τον Ιανουάριο – Στοιχεία ΔΥΠΑ (Πίνακες)
- «Δεν θα επιτρέψουμε στο AfD να καταστρέψει την Γερμανία» – Ο Μερτς δεσμεύεται να κρατήσει μακριά την ακροδεξιά
- Φάμελλος: Η ακρίβεια Μητσοτάκη λειτουργεί εις βάρος και των καταναλωτών και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων
- Την ολοκλήρωση της χρηματοδότησης για το έργο της Αφαλάτωσης στη Χρυσηίδα Κέρκυρας, ζητάει ο Περιφερειάρχης
- Φουρνιέ: «Να είμαστε η πιο σκληρή ομάδα, αυτή που το θέλει περισσότερο»