Αίσιο τέλος είχα η εξαφάνιση του 66χρονου άνδρα του οποίου τα ίχνη είχαν χαθεί από το πρωί της Κυριακής 30 Οκτωβρίου. Τη δήλωση της εξαφάνισής του είχα κάνει ο αδερφός του στις αστυνομικές αρχές καθώς δεν μπορούσε να τον εντοπίσει.
Σύμφωνα με το neakriti.gr, o 66χρονος είχε φύγει από το σπίτι το πρωί της Κυριακής, για να πάει για κυνήγι σε περιοχή των Χανίων.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το κινητό του 66χρονου ήταν κλειστό καθώς είχε τελειώσει η μπαταρία.
Ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 66χρονος είναι καλά στην υγεία του.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Ο τρομπετίστας και συνθέτης Στέλιος Χατζηκαλέας, λίγο προτού ανέβει στη σκηνή του Half Note Jazz Club για να παρουσιάσει τη νέα του δουλειά The Sea Inside, μας μιλάει για τη τζαζ.
Φροίξος Φυντανίδης
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας