Μια εκ βαθέων συνέντευξη παραχώρησε το πρωί της Τρίτης (1/11) η Νατάσα Καλογρίδη. Η γνωστή ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στη «Super Κατερίνα» και «άνοιξε» την καρδιά της.

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην σχέση της με τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο, η οποία ήταν σταθμός για εκείνη, και στο κίνημα #metoo.

Η ίδια εξομολογήθηκε ότι παρότι έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους με τον ποινικολόγο, μένουν ακόμα στο ίδιο κτήριο. Ενώ αποκάλυψε ότι έχει προχωρήσει τη ζωή της ερωτικά.

Είπε συγκεκριμένα: «Έχουμε πολύ καλές σχέσεις με τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο. Καλά είναι, εντάξει ο άνθρωπος μεγαλώνει. Το μέσα του είναι… ταύρος! Γιατί να μετανιώσω για τη σχέση μου μαζί του; Ναι ήμουν περιποιητική μαζί του. Είχαμε τεράστια διαφορά ηλικίας αλλά κοίταξε να δεις αυτή η σχέση ήταν πνευματική… Από αυτόν τον άνθρωπο πήρα πράγματα που με γέμισαν, με ταξίδευαν. Έκανε παρέες με τους πάντες, Χατζηδάκη, Γκάτσο. Ήταν σχέση ζωής».

Και συμπλήρωσε, μιλώντας για το τι συμβαίνει αυτή τη στιγμή στα προσωπικά της: «Βρίσκομαι σε… φλερτ».

Στη συνέχεια, έκανε ειδική μνεία στο κίνημα #metoo. Σε σχετική ερώτηση της Κατερίνας Καινούργιου, η Νατάσα Καλογρίδη απέφυγε να σχολιάσει όσα συμβαίνουν στον χώρο του θεάματος και ζήτησε συγνώμη για την τοποθέτησή της.

«Κατερίνα μου, θα σε παρακαλούσα να μην απαντήσω σε αυτή την ερώτηση, γιατί έχει πια απλώσει τόσο πολύ αυτό το πράγμα, που δεν θα ήθελα να απαντήσω», είπε.

Και συμπλήρωσε: «Η δική μου πραγματικότητα είναι ότι δε χώνομαι στα… υπέροχα αυτά γύρω-γύρω που συμβαίνουν, έχω μια απόσταση από αυτό».

Δείτε ένα απόσπασμα από τη συνέντευξή της