Τον τελευταίο καιρό, πολλές είναι οι περιπτώσεις που άγρια ζώα έρχονται μέσα σε πάλεις ακόμη και σε κεντρικά σημεία.
Η αλεπού όμως που φαίνεται στο βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου, βρέθηκε σε ένα… εξαιρετικά κεντρικό σημείο της Αθήνας και πιο συγκεκριμένα, στη Διονυσίου Αεροπαγίτου, κάτω από την Ακρόπολη.
Πολλοί ήταν εκείνοι που αναρωτήθηκαν εάν θα πρέπει να κληθεί κάποια φιλοζωική οργάνωση, μιας και το κέντρο της Αθήνας, δεν είναι… φιλικό για ένα άγριο ζώο όπως η αλεπού.
Εδώ και κάποιο χρονικό διάστημα, άγρια ζώα όπως αλεπούδες και αγριογούρουνα κάνουν την εμφάνισή τους ακόμη και σε πολυσύχναστες γειτονιές πόλεων, προς αναζήτηση τροφής, προκαλώντας αναστάτωση στους περίοικους.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.