Τετάρτη 03 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
4 Στυλάτα φθινοπωρινά παλτά που πρέπει να έχετε στην ντουλάπα σας

4 Στυλάτα φθινοπωρινά παλτά που πρέπει να έχετε στην ντουλάπα σας

Το φθινόπωρο είναι μία από τις πιο όμορφες εποχές του χρόνου που όμως μπορεί να σας δυσκολέψει ως προς το τι ρούχα να επιλέξετε να φορέσετε.

Ο καιρός αλλάζει και δεν είστε σίγουρες τι παλτό να επιλέξετε; έχουμε τις δύο πιο στιλάτες επιλογές για να μπορέσετε να είστε ταυτόχρονα στιλιστικά σωστές και ζεστές όσο πρέπει, χωρίς υπερβολές.

Επίσης, η επιλογή του κατάλληλου παλτού σε μέγεθος, χρώμα και μήκος μπορεί να αποδειχθεί δύσκολη διαδικασία. Είναι σίγουρο πως θα βρείτε ένα άνετο και όμορφο γυναικείο φθινοπωρινό παλτό αλλά σας κολακεύει όσο το φαντάζεστε; Ένα ποιοτικό παλτό θα κρατήσει περισσότερο και θα σας αποζημιώσει στην καθημερινότητα.

Είναι οι καμπαρντίνες και τα δερμάτινα παλτό στη μόδα; Πως να διαλέξεις την κατάλληλη

Οι γυναικείες καμπαρντίνες αποτελούν ένα classic και χαρακτηριστικό ρούχο του φθινοπώρου. Πάντα είναι στη μόδα και πλέον την βρίσκουμε σε πολλά χρώματα, υλικά κατασκευής αλλά και μεγέθη. Ο λόγος που είναι τόσο δημοφιλής, εκτός των άλλων, είναι πως αποτελεί ένα πάρα πολύ άνετο παλτό στην καθημερινότητα. Επίσης, είναι σημαντικό πως πλέον τα διαφορετικά υλικά κατασκευής της την καθιστούν απαραίτητη για τις βραδινές φθινοπωρινές βόλτες σας.

Μπορείτε να βρείτε τα καλύτερα σχέδια και χρώματα καπαρντινών στο https://modivo.gr/c/gynaikes/roucha/palta/kaparntines. Τολμήστε να φορέσετε μία δερμάτινη καμπαρντίνα στις βραδινές σας εξόδους ειδικά σε μαύρο ή μπορντό χρώμα. Οι υφασμάτινες μονόχρωμες καμπαρντίνες αποτελούν ένα απαραίτητο ρούχο για την καθημερινότητα.

Φορέστε αυτό το παλτό με ζώνη στη μέση αν θέλετε να αναδείξετε την σιλουέτα σας ή χωρίς ζώνη αλλά με ανοιχτά κουμπιά για να δείξετε το υπέροχο συνολάκι που έχετε δημιουργήσει. Το ίδιο ισχύει και για τα δερμάτινα παλτό. Αν λοιπόν θεωρείτε πως η καμπαρντίνα δεν απαντά στο προσωπικό σας στυλ, ίσως το δερμάτινο παλτό αποτελεί την καλύτερη λύση.

Είναι τα blazers παλτά φθινοπωρινά; Τί ισχύει για τα μοδάτα αδιάβροχα;

Τα σακάκια blazers αποτελούν ένα υπέροχο κομμάτι στην ντουλάπα κάθε γυναίκας. Όταν θέλετε να φορέσετε κάποιο φθινοπωρινό παλτό που θα αναδείξει τα παπούτσια ή τα αξεσουάρ που θα φορέσετε τότε τολμήστε το. Υπάρχουν όμορφα blazers που είναι μονόχρωμα ή καρώ και αναδεικνύουν εύκολα το στυλ σας.

Σημαντικό ρόλο παίζει η τσάντα που θα επιλέξετε σε συνδυασμό με το blazer σακάκι σας. Θ βρείτε την καλύτερη συλλογή από γυναικείες τσάντες στο https://modivo.gr/c/gynaikes/tsantes/tsantes. Με αυτά τα παλτά ταιριάζουν πολύ οι μιρλες τσάντες χεριού σε γήινα ή παλ χρώματα.

Τέλος, αν τα blazers παλτά δεν είναι του στυλ σας, μπορείτε να διαλέξετε κάποια από τα καλύτερα αδιάβροχα παλτά της αγοράς. Όπως και τα blazers, τα αδιάβροχα έρχονται πλέον σε κάθε χρώμα και μοτίβο, για να καλύψουν το στυλ και τις προτιμήσεις όλων μας.

Τι ρούχα ταιριάζουν με τα φθινοπωρινά παλτά;

Τα φθινοπωρινά παλτά όπως οι γυναικείες καπαρντίνες ταιριάζουν με πιο κολλητές μπλούζες. Επίσης τα κατάλληλα παντελόνια μπορεί να είναι δερμάτινα, τζιν ή υφασμάτινα. Προσοχή όμως στα χρώματα. Δεν θα θέλατε να συνδυάσετε πολύχρωμη καμπαρντίνα με πολύχρωμο παντελόνι.

Τα φορέματα αποτελούν πάντα υπέροχος συνδυασμός με τα παλτά. Mini, midi, ή maxi – ποιο μήκος σε γυναικείο φόρεμα να διαλέξετε; Σε κάθε περίπτωση το μήκος παίζει ρόλο στο τι σας κολακεύει και το μήκος του παλτού που επιλέξατε. Τα blazers πάνε πάντα με μονόχρωμα midi και mini φορέματα.

Μπορείτε ακόμη να προτιμήσετε και πιο “αθλητικά” ρούχα όπως ένα κολάν με παλτό. Ειδικά τα δερμάτινα κολάν ταιριάζουν απόλυτα. Το απόλυτα φθινοπωρινό παπούτσι είναι οι μπότες.

Sports in

Ο Ολυμπιακός εναντίον του Μίτσελ και η μέθοδος του Μεντιλίμπαρ

Τέσσερα φιλικά ο Ολυμπιακός στην Ολλανδία. Το ένα απέναντι στη νέα ομάδα του Μίτσελ που…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 03 Ιουλίου 2024