Στο πρωτόκολλο για τον κοροναϊό ο Γκομπέρ
Σημαντικό πρόβλημα για τους Μινεσότα Τίμπεργουλβς.
Ο σέντερ των Τίμπεργουλβς, Ρούντι Γκομπέρ, με αποτέλεσμα να αποκλειστεί από τον αγώνα που έδωσαν οι «λύκοι» με το Χιούστον, αφού μπήκε στο πρωτόκολλο υγείας και ασφάλειας του ΝΒΑ για τον COVID-19, όπως ανακοίνωσε η Μινεσότα.
Το πρωτάθλημα αναθεώρησε τα πρωτόκολλά του σχετικά με τον COVID κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού και τώρα απαιτεί τεστ για εμβολιασμένους παίκτες μόνο όταν εμφανίζουν συμπτώματα του ιού.
Οι μη εμβολιασμένοι παίκτες πρέπει ακόμα να ελέγχονται μία φορά την εβδομάδα. Οι παίκτες υπόκεινται σε μέτρα απομόνωσης μετά από θετικό τεστ.
Εάν ο Γκομπέρ καταγράψει θετικό τεστ κοροναϊού, θα πρέπει να παραμείνει στο πρωτόκολλο για τουλάχιστον πέντε ημέρες, εκτός εάν εμφανίσει δύο διαδοχικά αρνητικά τεστ με διαφορά τουλάχιστον 24 ωρών.
- Μεγάλο δέντρο έπεσε σε μάντρα πολυκατοικίας στη Δροσιά – Ζημιές σε σταθμευμένα αυτοκίνητα
- Η Βέρντερ Βρέμης ακύρωσε το ταξίδι στις ΗΠΑ λόγω της ICE
- Σοβαρές καταγγελίες γονέων και μαθητών για διευθύντρια Λυκείου στον Νέο Κόσμο – Σοκάρουν οι μαρτυρίες
- Από τον Μπραντ Πιτ στη Σοφία, τη Τζάκι και τη Μελίνα: Ένας ύμνος στην αληθινή σταρ και μούσα, την Ύδρα
- Φυλακές Δομοκού: Προφυλακιστέοι ο αρχιφύλακας και ο Βούλγαρος κρατούμενος για τη δολοφονία του ισοβίτη
- Η «σπάνια κατάσταση» του Τούντορ στην Τότεναμ


