Θεσσαλονίκη: Νεκρός βρέθηκε 51χρονος που αγνοείτο στα Κερδύλια Όρη – Τι εξετάζουν οι Αρχές
Σύμφωνα με την αστυνομία, τον 51χρονο συνόδευε ένας 59χρονος Έλληνας για λογαριασμό του οποίου πήγαν στο βουνό, ενώ οι εργασίες υλοτόμησης φαίνεται πως ήταν παράνομες.
Νεκρός εντοπίστηκε ο 51 ετών άνδρας, με καταγωγή από την Αλβανία, τα ίχνη του οποίου αγνοούνταν από την περασμένη Τρίτη, όταν είχε πάει για εργασίες υλοτόμησης στα Κερδύλια Όρη, έξω από τη Θεσσαλονίκη.
Η σορός του εντοπίστηκε χθες από αστυνομικούς στο πλαίσιο αναζητήσεων, μετά και την ενεργοποίηση της υπηρεσίας Missing Alert από το «Χαμόγελο του Παιδιού».
Κατά πληροφορίες, βρέθηκε με τραύμα στον μηρό του, το οποίο πιθανολογείται ότι προκλήθηκε από αλυσοπρίονο, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχουν διευκρινιστεί οι συνθήκες θανάτου του. Ανάμεσα σε άλλα εξετάζεται η εκδοχή να υπέστη τραυματισμό και να αφέθηκε στο σημείο τραυματισμένος.
- Διαβάστε επίσης: Βόνιτσα: Νεκρός 65χρονος που αγνοείτο για τρεις ημέρες
Πρόσωπο «κλειδί» 59χρονος
Σύμφωνα με την αστυνομία, τον 51χρονο συνόδευε ένας 59χρονος Έλληνας για λογαριασμό του οποίου πήγαν στο βουνό, ενώ οι εργασίες υλοτόμησης φαίνεται πως ήταν παράνομες.
Καθώς εκτιμάται ότι ο 59χρονος είναι πρόσωπο «κλειδί» για τη διαλεύκανση των συνθηκών θανάτου του αλλοδαπού ακολούθησαν έρευνες στο σπίτι του, όπου εντοπίστηκαν φυσίγγια και γι’ αυτό συνελήφθη.
Συνελήφθη επίσης ο 28χρονος γιος του καθώς κατείχε παρανόμως μαχαίρι. Παραπέμφθηκαν και οι δύο να δικαστούν με την αυτόφωρη διαδικασία.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Κούβα: Διεθνής εφοδιοπομπή που υποστηρίζεται από την Τούνμπεργκ αναμένεται να φθάσει τον Μάρτιο
- Ιράν προς ΣΑ του ΟΗΕ: Δεν επιδιώκουμε πόλεμο, αλλά θα απαντήσουμε αποφασιστικά – Στόχοι όλα τα μέσα των ΗΠΑ
- Τουρκία: Δημοσιογράφος της DW συλλαμβάνεται για «διασπορά ψευδών ειδήσεων» και «προσβολή» του προέδρου
- Θεσσαλονίκη: Διασώστες του ΕΚΑΒ σώζουν τη ζωή 44χρονου που έπαθε ανακοπή σε χώρο εστίασης
- Σκάνδαλο Επσταϊν: «Πολύ λυπηρή» για τον Τραμπ η σύλληψη του έκπτωτου πρίγκιπα Αντριους
- Αργεντινή: Συγκρούσεις μεταξύ αστυνομικών και διαδηλωτών στο Μπουένος Αϊρες